HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μάρκος Σεφερλής: «Θα κάνω ένα παιχνίδι μαγειρικού περιεχομένου με τον Έκτορα Μποτρίνι»

Αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής αρχικά μίλησε στην Ελένη για την μετακίνησή του από το κανάλι του ΑΝΤ1 στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

Ο Μάρκος Σεφερλής για την αλλαγή στο τηλεοπτικό του «σπίτι»

«Ο ΑΝΤ1 είναι οικογένεια, καθώς υπήρξα πολλά χρόνια, ξεκίνησαν οι συζητήσεις μας, πολεμούσα να μείνω στον ΑΝΤ1, αλλά κάποια στιγμή οι συζητήσεις μας ήρθαν σε αδιέξοδο. Από την άλλη, η πρόταση που ήρθε από τον ΣΚΑΪ ήταν ξεκάθαρη», αποκάλυψε ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

Για τον λόγο που δημοσιοποίησε την μεταγραφή του ενώ ανήκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1 εξήγησε «Το έκανα για να αποφευχθεί η παραφιλολογία γύρω από το επαγγελματικό μου μέλλον», όπως είπε χαρακτηριστικά «γράφτηκαν πολλά ψέματα».

Για το παιχνίδι που θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ περιέγραψε: «Θα κάνω ένα παιχνίδι μαγειρικού περιεχομένου με τον Έκτορα Μποτρίνι, το ”Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα”».

Ωστόσο ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε ότι ο ρόλος του Έκτορα Μποτρίνι δεν θα είναι απλά διεκπεραιωτικός δοκιμάζοντας φαγητά, αλλά θα έχει έναν πιο ενεργό ρόλο στο πλευρό του παρουσιαστή.

Αναφορικά με τις θεατρικές του παραστάσεις ανακοίνωσε ότι πια θα προβάλλονται από τον ΣΚΑΪ.

Ο Μάρκος Σεφερλής για το θέατρο

Μάλιστα, μιλώντας με την Ελένη είπε ότι όταν τύχει να δει κάποια παράστασή του στην τηλεόραση τις παρακολουθεί και γελάει, γιατί πολλά από τα αστεία που λέει πάνω στην σκηνή τα συλλαμβάνει την ώρα της παράστασης πάνω στην σκηνή και δεν θυμάται ότι τα έχει πει.

Για την σχέση που έχει με τον κόσμο είπε ότι λαμβάνει πάρα πολύ αγάπη, κι όπως είπε «είναι εύκολο να κάνεις τον άλλον να κλάψει και πιο δύσκολο να κλάψει».

Για την νέα του παράσταση «Ακυβέρνητο καράβι» στο Δελφινάριο είπε: «Ήθελα να σχολιάσω την όλη κατάσταση της χώρας μας, αλλά για όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, δεν έχει να κάνει με την κυβέρνηση που υπάρχει τώρα».

Ο Μάρκος Σεφερλής για την Έλενα Τσαβαλιά

Αναφορικά με την σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά ανέφερε: «Η σχέση μας ξεκίνησε σε μία υγιή βάση, γιατί και οι δύο προερχόμασταν από διαλυμένους γάμους. Πρώτα από όλα ερωτευτήκαμε και μετά αγαπηθήκαμε ως άνθρωποι».

Καταλήγοντας, τόνισε ο ηθοποιός: «Κάνω δύσκολα πράγματα στην σκήνη και πολύ απαιτητικά, επομένως τι να μου πουν όλοι αυτοί που βγαίνουν και χρησιμοποιούν όνομά μου, για να κάνουν καριέρα; Το έχω ξαναπεί, καλό είναι να κάνει ο καθένας καριέρα με το δικό του όνομα κι όχι χρησιμοποιώντας το όνομα του Σεφερλή».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης για Κιβωτό: Τα παιδιά που είναι στη δομή είναι ασφαλή

Her News b

Μάριον Μιχελιδάκη: Οι πρώτες δηλώσεις για την Ίνας Ταράντου και την “αποχώρηση” της από το ΟΡΕΝ

Her News b

Φαίη Σκορδά: Τι συμβαίνει τελικά με τον Σέρχιο Αραούχο; Η απάντηση της παρουσιάστριας

HerNews ka