HerNews.gr
Διεθνή

Bruce Willis: Αποσύρεται ο ηθοποιός – Διαγνώστηκε με αφασία σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας

bruce

Ο Bruce Willis αποσύρεται από την υποκριτική, για λόγους υγείας. Ο Αμερικανός ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση η οικογένεια του. 

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Ο πολυαγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε ότι πάσχει από αφασία, γεγονός που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και κατόπιν ώριμης σκέψης, ο Μπρους εγκαταλείπει την καριέρα που τόσο αγαπούσε» αναφέρεται στην ανάρτηση της οικογένειας στο Instagram. «Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Προχωράμε ενωμένοι και θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό» καταλήγει η ανακοίνωση .. 

bruce

Η δήλωση – ανακοίνωση υπογράφεται από τη σύζυγο του, Emma, ​​την πρώην σύντροφό του Demi Moore και όλα τα παιδιά του.

Τι γνωρίζουμε για τον ηθοποιό 

Ο Bruce Willis, γεννημένος στις 19 Μαρτίου 1955, Idar-Oberstein, Δυτική Γερμανία είναι Αμερικανός ηθοποιός περισσότερο γνωστός για τις ερμηνείες του σε ταινίες υπερπαραγωγών, ιδιαίτερα τη σειρά Die Hard.

bruce

Ο Γουίλις γεννήθηκε στη Δυτική Γερμανία, όπου ο πατέρας του βρισκόταν σε μια αμερικανική στρατιωτική βάση και η οικογένεια μετακόμισε στο Νιού Τζέρσεϊ το 1957. Μετά την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο, πήρε μια σειρά από πολλές δουλειές πριν σπουδάσει θέατρο. Σπούδασε  στο Κρατικό Κολλέγιο Montclair (αργότερα Montclair Κρατικό Πανεπιστήμιο). Παράτησε το κολέγιο και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Εκεί ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός με ρόλους εκτός Μπρόντγουεϊ και εμφανίσεις σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

«Δεν κάνουμε πίσω» απαντά η Ταϊβάν στο ασφυκτικό πρέσινγκ της Κίνας που ξεκινά στρατιωτικά γυμνάσια

Her News b

Η NASA αποκαλύπτει τον ανατριχιαστικό ήχο μιας μαύρης τρύπας – VIDEO

Her News

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Εθεάθη στα Όσκαρ με νέα εντυπωσιακή συνοδό – Όσα γνωρίζουμε για εκείνη

HerNews ka