HerNews.gr
Διεθνή

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Εθεάθη στα Όσκαρ με νέα εντυπωσιακή συνοδό – Όσα γνωρίζουμε για εκείνη

Το βουητό γύρω από τα Όσκαρ δεν τελείωσε με το ίδιο το γκαλά. Το after party έγινε το talk of the town. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τεγιάνα Τέιλορ , που πρωταγωνιστούν και οι δύο σε μια επερχόμενη ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον, εντοπίστηκαν με μια ιδιαίτερα στοργική συμπεριφορά.

Στις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα το TMZ, φάνηκαν να χορεύουν αρκετά κοντά, με το χέρι του Ντι Κάπριο να ακουμπά στο ισχίο της Τέιλορ. Σημειωτέον, η παρουσία της 33χρονης ηθοποιού στο πάρτι πυροδότησε εικασίες για πιθανή ερωτική εμπλοκή της με τον Ντι Κάπριο, ο οποίος φημολογείται ότι βγαίνει με το μοντέλο Βιτόρια Τσερέτι.

Ποια είναι η Τεγιάνα Τέιλορ;

Γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 1990 στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης. Επιδεικνύοντας εξαιρετικό ταλέντο στο τραγούδι, το χορό και την υποκριτική από νεαρή ηλικία, υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία του Pharrell Williams , Star Trak Entertainment, μόλις στα 15 της. Το ντεμπούτο της single, «Google Me», που κυκλοφόρησε το 2007, έφτασε στο #96 στο Billboard Hot 100.

Το 2014, η Ταγιάνα Τέιλορ εντάχθηκε στην εταιρεία του Κάνιε Γουέστ, GOOD Music, και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ, «VII». Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Κάνιε Γουέστ, η Μπιγιόνσε και η Ριάνα. Το άλμπουμ της 2020 «The Album» απέσπασε την αποδοχή των κριτικών και της χάρισε ένα βραβείο Grammy για την καλύτερη R&B ερμηνεία.

Στην καριέρα της ως ηθοποιός, η Τέιλορ έκανε το ντεμπούτο της στο «Stomp the Yard: Homecoming» του 2010 και έκτοτε έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές όπως το «Hit the Floor» και το «Star». Το 2023, συμμετείχε σε ταινίες όπως «Χίλια και ένα», «Οι λευκοί άνδρες δεν μπορούν να πηδήξουν» και «Το βιβλίο του Κλάρενς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Neutch (@teyanataylor)

Η φιλμογραφία της 

  • 2010: “Stomp the Yard: Homecoming”
  • 2011: “Madea’s Big Happy Family”
  • 2012: “Gang of Roses II: Next Generation”
  • 2013: “The Love Section”
  • 2015: “Brotherly Love”
  • 2018: «Honey: Rise Up and Dance», «The After Party»
  • 2019: “The Trap”
  • 2021: “Coming 2 America”
  • 2023: “A Thousand and One”, “White Men Can’t Jump”, “The Book of Clarence”

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Τα “καυτά” φιλιά του με 25χρονο μοντέλο σε κλαμπ στην Ίμπιζα – ΒΙΝΤΕΟ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως θα αλλάξουν τα καθήκοντα του βασιλιά Κάρολου όσο νοσηλεύεται με καρκίνο

HerNews ka

Ξεκινούν αύριο οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Her News

Kim Kardashian: Πούλησε μια βρόμικη τσάντα της για 70.000 δολάρια

HerNews ka