HerNews.gr
Μόδα

Έλενα Mariposa Κρεμλίδου: H Ελληνίδα που “ρίχνει” το Instagram με τη συλλογή Kemi

κεμι

Η Έλενα Mariposa Κρεμλίδου είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του ελληνικού Instagram.

Η ίδια είναι, δραστήρια επιχειρηματίας με το δικό της brand ”KEMI”, πρώην παίκτρια του Survivor και έχει βρεθεί στην επικαιρότητα αρκετές φορές. Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου έχει από τα πιο γυμνασμένα σώματα και οι αναλογίες της είναι αξιοζήλευτες.

Oι συνεργασίες που έχει καταφέρει ν’ αποκτήσει μετά από πολύ κόπο και δουλειά είναι αμέτρητες και όλοι ανυπομονούν για την κάθε της ανάρτηση.

Η δημιουργικότητα και ο αυθορμητισμός της, έχουν φέρει στο προσκήνιο τη συλλογή ένδυσής της ”ΚΕΜΙ”, με τα φορέματα να έρχονται σε πρώτο πλάνο και να πρωταγωνιστούν τόσο στις φωτογραφίες της όσο και στην καθημερινότητα των γυναικών, καθώς προσδίδουν στυλ και άνεση.

Όλα τα φορέματα της συλλογής μπορείς να τα κάνεις δικά σου με 15 ευρώ. Παίξε με τα σχέδια, τα χρώματα και τα layers και κάνε το δικό σου ξεχωριστό λουκ κάθε ημέρα της Άνοιξης και του καλοκαιριού.

Πώς μπορείς να τα συνδυάσεις;

Η Έλενα Mariposa Κρεμλίδου, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών με τ’ αγαπημένα μας φορέματα σε οδηγεί και σου προτείνει συνδυασμούς που μπορούν να φορεθούν τόσο all day long, όσο και σε μεμονωμένες περιστάσεις.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KĒMI (@kemi_______)

Το φόρεμα που θ’ αναδείξει κάθε βραδινή σου έξοδο τώρα που τα κρύα έφυγαν πια και σιγά σιγά το λουκ μας γίνεται όλο και πιο ανάλαφρο. Άνετο, διακριτικό και επιβλητικό το φόρεμα αυτό φωνάζει ήδη για να μπει στη συλλογή σου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KĒMI (@kemi_______)

Το φόρεμα που μπορείς να το φορέσεις και μόνο του, χωρίς κάποια ζακέτα από πάνω, με τακούνι ή και sneaker, θα σου δώσει άνεση κινήσεων, απαλή αίσθηση και θα τραβήξει τα βλέμματα επάνω σου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KĒMI (@kemi_______)

Το συγκεκριμένο Polka Dress θα κάνει την ανατροπή και θα πρωταγωνιστήσει φέτος την Άνοιξη και το καλοκαίρι. Χαρούμενο pattern, ζωηρά χρώματα και δροσερό ύφασμα. Τα στοιχεία που χρειάζεσαι για να το αποκαλείς ”αγαπημένο” statement της γκαρνταρόμπας σου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KĒMI (@kemi_______)

Η ‘Ελενα Mariposa Κρεμλίδου γνωρίζει από στυλ και το αναδεικνύει μέσα από τις ειδικά επιλεγμένες συλλογές των ρούχων της. Το KEMI αποτελεί το brand που θέλεις να φοράς χωρίς να σκέφτεσαι αν σου πάει ή όχι. Αγκαλιάζει κάθε σωματότυπο και οι τιμή του είναι άκρως προσιτή.

Ανακάλυψε όλα τα φορέματα ΕΔΩ στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Met Gala 2022: H εμφάνιση της Naomi Campbell και το κόσμημα που κόστιζε 6,6 εκατομμυρία δολάρια

HerNewskl

Beyoncé: Η ανατρεπτική εμφάνιση που έκανε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

HerNewskl

Pourchet Paris: Το εμβληματικό παριζιάνικο brand που θα απογειώσει την εμφάνιση σας

Vip Group