HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η «Μήδεια» που έπαιζε το «δράμα» της για μήνες – Όσα έλεγε σε media και δημοσιογράφους

Για περίπου ένα μήνα διήρκησε το «κρυφτούλι» της Ρούλας Πισπιρίγκου με αστυνομικούς, δημοσιογράφους και κοινή γνώμη. Η μητέρα ήταν ενεργή στα social media, απαντούσε σε σχόλια διαδικτυακών φίλων και συμμετείχε σε έρευνες για τους θανάτους των παιδιών της, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει.

Ακόμα και την τελευταία στιγμή, όταν τα στοιχεία ήταν συντριπτικά εναντίον της, η ίδια δήλωνε αθώα και προσπαθούσε με άτεχνα επιχειρήματα να αποδείξει την αθωότητα της, ως και την πέντε λεπτά πριν από τη σύλληψή της.

«Έλα ντε, δεν έχουμε ιδέα. Άντε πάλι να λένε πως τα δηλητηρίαζες», ήταν η απάντηση της σε ερώτηση της δημοσιογράφου Άννας Μαστοράκου το απόγευμα της Τετάρτης, σχετικά με την κεταμίνη που ανευρέθηκε στον οργανισμό του κοριτσιού.

Η αρχή της «παράνοιας»

Με μια συνέντευξη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Σόμπολο, «έκανε πρεμιέρα» η βροντερή παρουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου στα Μέσα.

Τότε, μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη, είχαν ανοίξει το σπίτι και την καρδιά τους, φέρνοντας στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη ζωή τους:

Ένα ΤΕΕ Νοσηλευτικής έχω τελειώσει, βοηθός νοσηλευτή είμαι, δεν έχω ασκήσει ποτέ το επάγγελμα. Ποια μητέρα θα άφηνε μόνο το παιδί του στο νοσοκομείο; Ήμουν πάντα δίπλα τους.
Δεν διαφωνώ με την οργή του κόσμου, γιατί προφανώς υπάρχουν και εγκλήματα, αλλά δεν είμαστε όλοι εγκληματίες.

«Έφυγε η Μαλενίτσα, υπήρχε όμως η Τζωρτζινούλα πίσω», έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντώντας στις αιτιάσεις ότι συνέχιζαν τη ζωή τους κανονικά μετά τον θάνατο των δύο παιδιών τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε ευθέως «Έχεις σχέση με τον θάνατο των παιδιών;», η Ρούλα Πισπιρίγκου με περίσσια υποκρισία απάντησε: «Θα απαντήσω γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά. Κανείς δεν με ρώτησε πώς ζω από τις 29 του μήνα με τις φωτό και ό,τι έμεινε από την Τζωρτζίνα. Πώς θα πείραζα εγώ τα παιδιά μου; Με τι λογική; Δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Ήμουν δίπλα τους».

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Θάνατοι Μαλένας και Ίριδας: Η ώρα των «εξηγήσεων» έφτασε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Her News b

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Τι συνέβη;

Her News

Φωτιές: Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τις πυρκαγιές σε Ηλεία και Τζουμέρκα

HerNews ka