HerNews.gr
Διεθνή

Δίκη Άμπερ Χερντ-Τζόνι Ντεπ: «Με βίασε με μπουκάλι» -«Μου φώναζε, με έλεγε γέρο και χοντρό»

Πέρασαν και όλας επτά χρόνια από τη βραδιά που η Άμπερ Χερντ έζησε τον απόλυτο εφιάλτη – όπως καταγγέλλει- στα χέρια του Τζόνι Ντεπ. Ο οποίος σύμφωνα με την ίδια την κράτησε σε καθεστώς ομηρίας για τρεις ημέρες.

Η δίκη συνεχίζεται ακόμη και οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν ξανά ενώπιον της δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζόνι Ντεπ έχει κάνει αγωγή στην Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση ζητώντας της 100 εκατομμύρια ευρώ.

Στην χτεσινή δίκη η δικηγόρος της Χερντ περιέγραψε όσα ισχυρίζεται πως βίωσε η ηθοποιός στην έπαυλη του Τζόνι Ντεπ.

Την έσερνε και της έλεγε θα τη σκοτώσει

«Την στρίμωξε στο μπαρ. Της πετάξε μπουκάλια και μπουκάλια. Την έσυρε στο πάτωμα πάνω στα σπασμένα μπουκάλια. Τη γρονθοκόπησε. Την κλώτσησε. Της είπε ότι θα τη σκοτώσει και ότι τη μισεί. Την χτύπησε, την ξαναχτύπησε και μετά την έλουσε με ένα μπουκάλι αλκοόλ και τη χτύπησε με αυτό», είπε η δικηγόρος της Χερντ.

Στο άκουσμα αυτής της περιγραφής, ο Ντεπ κούνησε το κεφάλι του σαν να ήθελε να πει «όχι».

Τον χτυπούσε και τον έβριζε

«Η κυρία Χερντ είναι ένα βαθιά προβληματικό άτομο που χειραγωγεί τους ανθρώπους γύρω γύρω της», ανέφερε χαρακτηριστικά η Καμίλ Βασκέζ, δικηγόρος του Ντεπ, προτού περιγράψει πώς γνώρισε ο πελάτης της την πρώην σύζυγό του, το 2009, στα γυρίσματα του φιλμ Rum Diary:

«Εκείνη τον κυνήγησε, τον φλέρταρε. Έκανε πολλά πράγματα για να τον κερδίσει παριστάνοντας την ερωτοχτυπημένη και το κόλπο της πέτυχε: την ερωτεύτηκε παράφορα». Αργότερα όμως, η σχέση τους μεταμορφώθηκε σε κάτι τελείως διαφορετικό, με την ίδια να αποκαλύπτει ένα άλλο πρόσωπο: «Κατέφευγε στη σωματική βία, του πετούσε πράγματα, τον χτυπούσε, τον αποκαλούσε δειλό, του έλεγε ότι δεν ήταν άνδρας επειδή δεν καθόταν να τσακωθεί μαζί της».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Χριστούγεννα στο νοσοκομείο για τον Πελέ: Επιδεινώθηκε η κατάστασή του

Her News

Amber Heard: Aπενεργοποιήθηκε ξαφνικά ο λογαριασμός της στο Twitter!

HerNewskl

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός το ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης λόγω κορωνοϊού

Her News