HerNews.gr
Ελλάδα

Πάτρα: Πιθανό να ανοίξει το κατηγορητήριο για πλημμελήματα ακόμα και σε υπηρεσιακούς παράγοντες

Πάτρα: Η αποστολή, τα επόμενα 24ωρα, από πανεπιστημιακό ιστοπαθολογικό εργαστήριο των Ιωαννίνων στους ιατροδικαστές της Αθήνας, Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλόγρηα, των «πλακιδίων» με τους ιστούς της καρδιάς της άτυχης Ίριδας που πέθανε υπό άγνωστες συνθήκες στις 21 Μαρτίου 2021 στην οικογενειακή κατοικία στην Πάτρα, θα αποτελέσει ένα από τα κύρια βήματα για την πλήρη διαλεύκανση της δραματικής υπόθεσης με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της ήδη προφυλακισμένης, Ρούλας Πισπιρίγκου, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

«Η υπεράσπιση αναζητεί τεχνικά στοιχεία για να αποδείξει ότι υπάρχουν κενά στην αποδεικτική διαδικασία για το θάνατο της Τζωρτζίνας»

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Φαίνεται ότι είναι ένα πολύ καλά στημένο έγκλημα που οικοδομήθηκε σε κενά στην αλυσίδα του συστήματος από το θάνατο κιόλας του πρώτου παιδιού. Πρέπει να βασιζόμαστε στη λογική. Η πλευρά της υπεράσπισης αναζητεί στοιχεία τεχνικά. Που έχουν να κάνουν με την ιατροδικαστική επιστήμη, ώστε να δείξει ότι υπάρχουν κενά σε ό,τι αφορά στην αποδεικτική διαδικασία για το θάνατο της Τζωρτζίνας και πώς συνδέεται με το χέρι τρίτου», σημείωσε ο κ. Μαρακάκης.

«Νομίζω ότι είναι καλά δεμένη αυτή η ιστορία. Το Ανθρωποκτονιών εργάζεται πυρετωδώς, ανακρίνει όσους πρέπει να μιλήσουν. Οι ιατροδικαστές κατά τη γνώμη μου έχουν φτάσει σε πορίσματα και θα ανακοινωθούν, οπότε μένει μόνο να ακούσουμε το τελικό πόρισμα. Το δεύτερο θέμα είναι η παγερή ηρεμία και η αποστασιοποίηση των γονιών», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Σούρας.

«Είχα κάνει έκκληση στην κ. Πισπιρίγκου να σιωπήσει. Πιστεύοντας ότι θα ήταν η καλύτερη λύση και για την ίδια. Στο σύζυγο είπα ότι όταν έχεις τρία παιδιά που πεθαίνουν και δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα, πρέπει να αναρωτηθείς γιατί γίνεται αυτό το πράγμα και να το ψάξεις. Τώρα εμείς μιλάμε επειδή κάποιοι δεν ασχολήθηκαν από πριν. Αυτό που απασχολεί την κοινή γνώμη είναι οι ζωγραφιές και τα λόγια της μικρής Τζωρτζίνας που βρέθηκαν», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Πιθανό να ανοίξει το κατηγορητήριο για πλημμελήματα ακόμα και σε υπηρεσιακούς παράγοντες»

Πηγή: parapolitika.gr

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης στο Υπουργικό: Εκλογές σε 9 μήνες

Her News b

Nέα γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε πολλές φορές τη σύζυγό του

HerNewskl

«Sold out» τα ραντεβού για έκδοση νέας ταυτότητας σε αστυνομικά τμήματα

HerNews ka