HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Η τραγουδίστρια Φανή Δρακοπούλου μιλά στο HerNews: «Πιστεύω ότι περιστατικά κακοποίησης έχουν συμβεί στον χώρο του τραγουδιού»

Με τα τραγούδια της έχουμε διασκεδάσει, ερωτευτεί και χορέψει. Η Φανή Δρακοπούλου εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στην σκηνή και μας ταξιδεύει με την φωνή της. 

Συνέντευξη στο HerNews και τη δημοσιογράφο Κέλλυ Βρανάκη

Το καινούργιο σου τραγούδι κάνει “Χαμό”, Πως νιώθεις;

Μετά από αρκετά χρόνια μέσα από την περίοδο της εγκυμοσύνη μου καθώς και τις διακοπές που έφερε στο επάγγελμά μου ο κορονοϊός έγινε μια δυνατή παύση που μου έκανε καλό και έφερε μεγάλη εξέλιξη στη ζωή μου σε άλλο επίπεδο, κυρίως τα προσωπικά.

Για να επανέλθω έψαχνα αρκετά το τραγούδι που θα γίνει αυτό, και τελικά το βρήκα! Έγινε χαμός με το νέο τραγούδι που λέγεται «χαμός» και τι άλλο θα μπορούσα να είμαι παρά μόνο ευτυχισμένη και αρκετά ικανοποιημένη για το νέο μου ξεκίνημα! Χαίρομαι πάρα πάρα πολύ που το τραγούδι αυτό έγινε γρήγορα επιτυχία και το αγάπησε ο κόσμος!

Ευχαριστώ πάρα πολύ το συνθέτη Joseph Geha που μου έδωσε την άδεια για την διασκευή στην Ελλάδα, καθώς και τον Δημήτρη Παπασταθόπουλο έναν πολύ ταλαντούχο νέο στιχουργό που πιστεύω πολύ και συνεργάζομαι τον τελευταίο καιρό!

Πως σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο;

Με βρίσκετε πάρα πολύ ευτυχισμένη αρκετά ικανοποιημένη σε όλα τα επίπεδα.  Αρκετά γεμάτη και με πάρα πολλή όρεξη για δουλειά. Για νέα τραγούδια για πολύ κέφι και διασκέδαση, μιας και είναι μια περίοδο που ξεκίνησα ξανά τις live μου εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία!

Ποια είναι η άποψη σου για το κίνημα me too που είδαμε το τελευταίο διάστημα και όλες αυτές τις αποκαλύψεις;

Επιτέλους θα πρέπει να υπάρξει τρόπος και μία δυνατή φωνή για να διορθωθούν πολλά, χαίρομαι που έγινε η αρχή. Χαίρομαι που οι άνθρωποι επιτέλους βρήκαν το θάρρος και μιλούν , μέσα από αυτό θα γίνουν φοβερές και μεγάλες αλλαγές πάντα προς το καλύτερο.

Πιστεύεις ότι έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά στο χώρο του τραγουδιού;

Ναι το πιστεύω. Επίσης πιστεύω,  ότι συμβαίνουν παντού σε όλα τα επαγγέλματα. Βέβαια στο δικό μου επάγγελμα δεν έχω ακούσει στα τόσα χρόνια που τραγουδάω να έχει συμβεί κάτι ακραίο.

Τι θα έλεγες στις δυναμικές γυναίκες που σε διαβάζουν τώρα;

Θα τους έλεγα να παραμείνουν δυναμικές να γίνουν ακόμη πιο δυναμικές για να αποτελούν παράδειγμα και για τις υπόλοιπες που είναι αδύναμες, που νιώθουν φόβο.

Θέλω να κλείσεις την συνέντευξη με όποιο μήνυμα θέλεις εσύ!

Θα ήθελα να πω ότι θα πρέπει πάντα όλοι οι άνθρωποι να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Να αναζητάμε πάντα το καλό και να κάνουμε πάντα το καλό γιατί αυτό θα είναι το μόνο που θα επιστρέφει στη ζωή μας.

 

kellyΚέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

 

 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Λάκης Γαβαλάς: «Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει»

HerNews ka

Ετεοκλής Παύλου: «Ενώ ήμουν σε κώμα μπήκε στη μονάδα η μητέρα μου, ακούμπησε το χέρι μου & εγώ άρχισα να κλαίω»

HerNews ka

Μίλτος Σακελλάρης: Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μιλά για την φρίκη του πολέμου στο HerNews

Her News b