HerNews.gr
Ελλάδα

Αυτοκτονία γυμναστή: Ξεσπά η σύζυγός του – «Ο Γιώργος δεν ήταν καλά – Το post του υποδηλώνει ότι κάτι έγινε»

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του 50χρονου γυμναστή Γιώργου Παπαναούμ , ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της Τρίτης μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ιδιαίτερα σοκαρισμένη είναι και η σύζυγός του γυμναστή, η οποία με όση δύναμη της έχει απομείνει, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είχε χωρίσει με τον 50χρονο γυμναστή και ότι μέχρι σήμερα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί

«Σας παρακαλώ, ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση. Τίποτα άλλο δεν ζήτησα. Ό,τι γράφει ο Γιώργος, ό,τι αναφέρει ο Γιώργος, αυτό είναι. Εγώ είμαι σύζυγός του, δεν είμαι ούτε η πρώην, ούτε τίποτα άλλο. Αυτό που γνώριζα εγώ είναι ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, μόνο αυτό ξέρω. Έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο», ανέφερε η σύζυγος του Γιώργου Παπαναούμ, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

«Ξέρω πολύ καλά ότι ο Γιώργος δεν ήταν καλά. Για να αναρτήσει αυτό το post σημαίνει ότι έγινε κάτι. Προσπαθώ να είμαι καλά. Έχω χάσει τον ύπνο μου και μου δίνουν χάπια», είπε η γυναίκα πριν ξεσπάσει σε κλάματα.

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία Δευτέρα & Τρίτη στην Αττική – Mε τηλεκπαίδευση το μάθημα

Her News

Ρεγγίνα Μακέδου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της για τον καρκίνο

Her News b

Γιάννης Χαρούλης: Μια διαφορετική συναυλία στο ΠΑΓΝΗ για τα παιδιά

Her News