HerNews.gr
Ελλάδα

Γιάννης Χαρούλης: Μια διαφορετική συναυλία στο ΠΑΓΝΗ για τα παιδιά

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο δημοφιλής τραγουδοποιός Γιάννης Χαρούλης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να δώσει χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου «Η παρέα της αγάπης» διοργανώθηκε μια συναυλία του αγαπημένου κρητικού καλλιτέχνη Γιάννη Χαρούλης στον παιδότοπο της Αιματολογικής- Ογκολογικής Κλινική Παιδιών και Εφήβων του Νοσοκομείου και ο χώρος «πλημμύρισε» αγάπη και μουσική.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος:

«Είναι σημαντικό για τους μικρούς μας φίλους στην Αιματολογική – Ογκολογική Κλινική Παιδιών και Εφήβων του ΠΑ.Γ.Ν.Η. να μην στερούνται – όσο είναι εφικτό – τις χαρές της καθημερινότητας και αυτός είναι ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας μας.

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου λοιπόν, τα παιδιά μας είχαν τη χαρά να υποδεχτούν στο χώρο της κλινικής τον αγαπητό καλλιτέχνη Γιάννη Χαρούλη και την ομάδα του. Διοργανώσαμε στον παιδότοπο της κλινικής μια μικρή συναυλία και ο καλλιτέχνης ένωσε τη φωνή του με τις φωνές των παιδιών και των γονιών τους, των γιατρών, των νοσηλευτών και τις δικές μας και αντήχησαν παντού μελωδίες και τραγούδια.

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Βύρωνας: Κατέληξε η 16χρονη που της χορηγήθηκε κοκτέιλ ναρκωτικών

HerNews ka

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Μεταβαίνει στο Λονδίνο για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

HerNews ka

Στην Ελλάδα για το μνημόσυνο των 40 ημερών του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου η βασιλική οικογένεια

Her News