HerNews.gr
Social News

Η Μαλού πήρε πτυχίο- “Ήταν μια «πληγή» ανοιχτή όλα αυτά τα χρόνια και πάντα με βασάνιζε”

Μαλού

Η Μαλού έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα στη ζωή της και αυτήν την φορά δεν αφορά την καριέρα της στον χώρο του τραγουδιου. 

H ίδια έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό του “Greek Idol”. Το βήμα που έκανε η Μαλου αφορά τις σπουδές της, αφού μετά από κάποια χρόνια πήρε πτυχίο!

Μαλού

Ούσα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μαλου δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ορκομωσία της, στην οποία φάινεται πως δε μπορεί να κρύψει την αμέτρητη χαρά της. Μάλιστα, στη λεζάντα της έγραψε πως:

«Τα φοιτητικά μου χρόνια διήρκησαν δυο έτη , πήρα την απόφαση πριν χρόνια να παγώσω τις σπουδές μου για να ακολουθήσω τη μουσική μου ζωή στην Αθήνα ! Ήταν μια «πληγή» ανοιχτή όλα αυτά τα χρόνια και πάντα με βασάνιζε η ερώτηση «πότε θα πάρεις το πτυχίο σου ; …» , στο τέλος με νευρίαζε και μου προκαλούσε άρνηση γιατί κάθε φορά που σκεφτόμουν “πως θα μπορούσα να τα καταφέρω;” πάντα έπεφτα σε αδιέξοδο , δεν υπήρχε χρόνος , η απόσταση ήταν μεγάλη.

Μαλού

Τα χρόνια περνούσαν και η αποχή μου απο την σχολή με απομάκρυνε χρόνο με τον χρόνο όλο και πιο πολύ απο το να ολοκληρώσω τις σπουδές μου ! Ύστερα έγινα μαμα ,άλλαξαν πολλά , έπρεπε να διαχειριστώ τη μητρότητα και μια απαιτητική δουλειά , η «πληγή» μεγάλωσε και υπό τις τότε συνθήκες ήταν απλά ένα αστείο αυτό που τελικά συνέβη σήμερα … Σήμερα λοιπόν ορκίστηκα και πήρα το πτυχίο μου στη Φιλολογία , εκπλήρωσα έστω και αργά αυτό που κάποτε άφησα στη μέση .Το πήρα , το βάζω στη βαλίτσα μου. Και συνεχίζω πιο ολοκληρωμένη ψυχικά τη μεγάλη μου αγάπη που είναι η Μουσική ! Μπορείς τα πάντα σε όποιον χώρο και σε όποιον χρόνο είσαι έτοιμος εσυ … Κλείσε τα αυτιά σου, βγες έξω και κυνήγα τα όνειρα σου”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Malu (@malu_kiriakopoulou)

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

La Casa de Papel: Η Τόκιο αποχαιρέτησε την σειρά του Netflix

Her News b

Kylie Jenner: Κόσμησε το φόρεμα της με ένα τεράστιο κεφάλι λιονταριού!

HerNewskl

Snik: Πήδηξε απο τη σκηνή και πρωταγωνίστησε σε επεισόδια- Βίντεο

HerNewskl