HerNews.gr
Διεθνή

“And Just Like That”: Θα επιστρέψει η Samantha στη δεύτερη σεζόν;

Kim Cattrall

Οι fans του reboot της σειράς Sex and the City “And Just Like That” απογοητεύτηκαν με το γεγονός πως η Kim Cattrall δε συμμετείχε στο καστ.

Η ίδια είχε δηλώσει εξ’αρχής κατηγορηματικά πως δε θέλει να συμμετάσχει ξανά σε κάτι τέτοιο. Ωστόσο, ο  Michael Patrick King, ο οποίος είναι ο δημιουργός τόνισε πως ο χαρακτήρας της Samantha θα υπάρξει στη δεύτερη σεζόν. 

Αρχικά, στον πρώτο κύκλο οι ηθοποιοί αναφερόντουσαν σε εκείνη, τονίζοντας πως απουσίαζε λόγω ενός τσακωμού που είχε με την Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Βέβαια, υπήρχε πλάνο που έδειχνε τις δυο φιλες να ανταλλάσουν αρκετά μηνύματα. 

And Just Like That

Έτσι, ο δημιουργός της σειράς απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις των δημοσιογράφων και ανάμεσα σε αυτές ήταν και το αν θα συμμετάσχει τελικά η Kim Cattrall. Πιο συγκεκριμενα δήλωσε διπλωματικά ότι:

“Είναι όλα τόσο καινούρια αυτή τη στιγμή. Ένας από τους σημαντικούς κανόνες μου είναι να μην λες για τα πράγματα μέχρι να γίνουν αληθινά. O στόχος μου είναι να φέρω όλους τους χαρακτήρες μαζί, ώστε να μην έχουν τόσο χωριστούς δρόμους”. 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τζένιφερ Λόπεζ: Η μητέρα της προσευχόταν 20 χρόνια για να τα ξαναβρεί με τον Μπεν Άφλεκ

Her News

Άλεκ Μπάλντουιν – Rust: Το όπλο εκπυρσοκρότησε στο γύρισμα- ‘Ολα όσα έγιναν γνωστά

Her News

Τζούλια Φοξ: Παραδέχτηκε ότι έχει κάνει λιποαναρρόφηση και μπότοξ

HerNews ka