HerNews.gr
Ελλάδα

25χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό στην Κάρπαθο – Τι διέταξε η εισαγγελέας

βιασμος

Με ιδιαίτερη προσοχή διερευνούν δικαστικές και αστυνομικές αρχές καταγγελία για ομαδικό βιασμό στην Κάρπαθο που υπέβαλε μία 25χρονη από τις ΗΠΑ σε βάρος δύο ομοεθνών της, ο ένας εκ των οποίων είναι στρατιωτικός ακόλουθος στην Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο τελευταίος, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος της καταγγέλλουσας.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας Υπηρεσίας παρήγγειλε τη διενέργεια περαιτέρω προανάκρισης για την υπόθεση στη Κάρπαθο προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα ή μη της καταγγελίας, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία ικανά που να οδηγήσουν στην ποινική δίωξη των καταγγελλόμενων.

Οι αρχές άρχισαν να ασχολούνται με την υπόθεση από το βράδυ της 29ης Ιουνίου 2022 όταν ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εμφανίστηκε η 25χρονη και κατήγγειλε το βιασμό της από δύο ομοεθνείς της, ηλικίας 43 και 40 ετών, στην Κάρπαθο.

Η 25χρονη υποστήριξε ότι βρισκόταν στην Κάρπαθο από το πρωί της 26ης Ιουνίου 2022 και παραθέριζε με την 20χρονη αδελφή της και με μια συνομήλικη φίλη της σε ξενοδοχείο στο Διαφάνι.

Την 27η Ιουνίου το απόγευμα πήγαν για φαγητό σε ένα παραλιακό εστιατόριο και μια γυναίκα που εργαζόταν στο κατάστημα τις σύστησε σε δύο ομοεθνείς τους.

βιασμος

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, την επόμενη ημέρα το πρωί, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα,. πήγαν με ένα τουριστικό σκάφος στην Σαρία και εκεί συνάντησαν ξανά τους δύο άνδρες που είχαν γνωρίσει την προηγούμενη ημέρα. Όταν επέστρεψαν στο Διαφάνι τις κάλεσαν για φαγητό και το απόγευμα της 28ης Ιουνίου 2022 με το αυτοκίνητό τους τις πήγαν στην Όλυμπο και συνέφαγαν, ενώ το βράδυ πήγαν για ποτό στο Διαφάνι.

Διαβάστε τη συνέχεια στη www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καύσωνας «Κλέων»: Μέτρα προφύλαξης για τους εργαζόμενους που δουλεύουν στην εστίαση και τις παραλίες

HerNews ka

«Μάγεψε» τα πλήθη με την εμφάνισή της η Monica Bellucci στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Γιάνης Βαρουφάκης: Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη 19χρονος για τον ξυλοδαρμό του

HerNews ka