HerNews.gr
Ελλάδα

«Μάγεψε» τα πλήθη με την εμφάνισή της η Monica Bellucci στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ

Για να τη δουν από κοντά και να προλάβουν να τραβήξουν μια φωτογραφία, πλήθος ανθρώπων περίμενε εχθές τη Monica Bellucci έξω από τον κινηματογράφο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη.

Η Monica Bellucci είναι καλεσμένη στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας για τη Μαρία Κάλλας.

Στην ταινία «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» του Τομ Βολφ και του Γιάννη Δημολίτσα, η Monica Bellucci  ερμηνεύει σε μονόλογο αποσπάσματα από επιστολές της κορυφαίας σοπράνο.

Όταν έφτασε έξω από το «Ολύμπιον», γύρω στις 23:00, οι θαυμαστές ζήτησαν αυτόγραφα και φώναζαν ρυθμικά το όνομά της. Η Ιταλίδα σταρ χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους, ενώ πήρε και ένα πανό που της είχαν ετοιμάσει θαυμαστές.

Εν μέσω επιφωνημάτων, φλας και εκφράσεων λατρείας, η Monica Bellucci περπατά, χαιρετά ευγενικά τον κόσμο και στέλνει ένα φιλί στον αέρα.

«Βαθιά μέσα στην καρδιά μου η Ελλάδα»

Ανεβαίνοντας στο βήμα του Φεστιβάλ, η Monica Belluci δέχτηκε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό.

Είπε πως η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά της.

«Δε θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Monica Belluci θα βρίσκεται και πάλι στον ίδιο χώρο με αφορμή την προβολή της ταινίας «Μαλένα», οπότε και θα βραβευτεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τιμητικό «Χρυσό Αλέξανδρο», για το σύνολο της προσφοράς της στο σινεμά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έρευνα Τσιόδρα: Σώζουν τα εμβόλια – Ανεμβολίαστοι οι 9 στους 10 νεκρούς

Her News

Θλίψη: Δεν τα κατάφερε η 7χρονη Αναστασία – Το συγκλονιστικό μήνυμα της Έρρικας Πρεζεράκου πριν λίγα λεπτά

Her News b

ΔΕΘ: Ποια μέτρα κλειδώνουν και ποια μένουν ανοιχτά – Τι θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός

Her News