HerNews.gr
Ελλάδα

Πάτρα: Πραγματογνώμονα από τη Γερμανία φέρνει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Το τελευταίο της χαρτί σκοπεύει να παίξει, μέσω της συνδρομής ξένου πραγματογνώμονα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, για να αντικρούσει τις επιστημονικές διαπιστώσεις του πορίσματος των δύο ιατροδικαστών Καραούκη – Καλόγρηα.

Το οποίο τη φέρνει σε δεινή θέση και τη θέτει ως μοναδική ύποπτη για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Πιο συγκεκριμένα, η 33χρονη μητέρα έχει επιστρατεύσει Γερμανό επιστήμονα, ο οποίος με την ιδιότητα του τεχνικού συμβούλου συντάσσει σχετική έκθεση, η οποία δεν είναι έτοιμη για να παραδοθεί στις Αρχές μαζί με το υπόμνημα της ύποπτης για διάπραξη αδικήματος, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο ξένος επιστήμονας επισκοπεί τα ίδια έγγραφα (πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις, αποτελέσματα τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων και ιατρικό ιστορικό των δύο κοριτσιών), που μελέτησαν οι κ.κ. Καρακούκης και Καλόγρηας, αλλά, προφανώς, θα καταλήγει σε διαφορετικό από το δικό τους συμπέρασμα. Για αυτό το λόγο, η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσω του δικηγόρου της, Όθωνα Παπαδόπουλο, ζήτησε και πήρε παράταση για την ερχόμενη Τετάρτη, ώστε να παραδώσει στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής το απολογητικό της υπόμνημα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διεξάγεται για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο κ. Παπαδόπουλος έκλεισε το νέο «ραντεβού» με τους αστυνομικούς προανακριτές μεταβαίνοντας την Παρασκευή ο ίδιος στη ΓΑΔΑ, ενώ την προηγούμενη μέρα είχε πολύωρη συνάντηση στις Φυλακές Κορυδαλλού με την εντολέα του. Το υπόμνημα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνει πλήρες ιστορικό της έγγαμης ζωής του ζεύγους Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνου Δασκαλάκη από την αρχή και μέχρι τη στιγμή της σύλληψης της 33χρονης.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

ΔΥΠΑ: Αιτήσεις για 3.000 θέσεις εργασίας με έμφαση στις γυναίκες

Her News

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα έως το Μεγάλο Σάββατο

HerNews ka

Αυτά είναι τα σημεία της Αττικής όπου απαγορεύεται η κολύμβηση

Her News