HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Μαλέσκου: “Τις επόμενες μέρες θα μιλήσω για όλη αυτή την εμπειρία μου”

Ιωάννα Μαλέσκου-hernews

H Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να μιλήσει για όλα και κυρίως για μια περιπέτεια που πέρασε όσον αφορά τον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε πρόβλημα με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερε να τον ανακτήσει. Μάλιστα, έκανε μια δημοσίευση για να ενημερώσει τους ακόλουθους της στην οποία ενημέρωσε τους ακόλουθους ότι:

I am back!!! Αγαπητοί και αγαπητές επέστρεψα και επίσημα κοντά σας! Από την πρώτη στιγμή που διαπίστωσα ότι παραβιάστηκε ο λογαριασμός μου κυριολεκτικά μέσα σε πανικό απευθύνθηκα στον @manos_sfakianakis888. Όσο εκείνος με διαβεβαίωνε ότι θα τον ανακτήσουμε, εγώ ένιωθα να χάνω την ελπίδα μου…

Ιωάννα Μαλέσκου-hernews

Κι όμως με πείσμα και με επαγγελματισμό, εκείνος και η ομάδα του ανέκτησαν το προφίλ μου από επιτήδειους. Ακολουθήστε τον εμπιστευτείτε τον και ενημερωθείτε για θέματα διαδικτύου, social media και τεχνολογίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τις επόμενες μέρες θα μιλήσω για όλη αυτή την εμπειρία μου, τα λάθη και όσα πρέπει να προσέχουμε! Είναι ψηφιακός κόσμος και θέλει προσοχή. Κανόνας πρώτος: Όσα νομίζεις ότι δεν θα συμβούν σε σένα πίστεψέ με μπορεί να συμβούν“.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Ο σύντροφος μου δεν είναι τσάντα για να τον δείχνω”

HerNewskl

Justin & Hailey Bieber: Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού τους στην Ιαπωνία

HerNews ka

Τάμτα: Οι “Madonna inspired” φωτογραφίες της

HerNews ka