HerNews.gr
Social News

Justin & Hailey Bieber: Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού τους στην Ιαπωνία

Ο Justin Bieber μοιράστηκε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram το Σάββατο από το ταξίδι του ζευγαριού στην Ιαπωνία, δίνοντας στους ακόλουθούς του μια γεύση από τα παρασκήνια του πώς περνούσαν τις διακοπές τους.

Η σειρά εικόνων έδειχνε τον Justin να χαλαρώνει σε έναν καναπέ με γιγάντια πολύχρωμα μαξιλάρια ενώ έπαιζε βιντεοπαιχνίδια, να ποζάρει με τη σύζυγό του με ασορτί δερμάτινες εμφανίσεις και να χαμογελάει σε έναν βράχο σε έναν ιαπωνικό κήπο.

Σε μια φωτογραφία, οι Biebers πέρασαν λίγο χρόνο μαζί κάνοντας κούνια.

«Σε ευχαριστώ 🇯🇵 σε αγαπώ», έγραψε λεζάντα στις εικόνες, συμπεριλαμβανομένης της ιαπωνικής σημαίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

Στο Instagram Story του, ο Justin ανέβασε μερικά ακόμη χαριτωμένα στιγμιότυπα από το ταξίδι, συμπεριλαμβανομένης μιας selfie όπου η χαμογελαστή Hailey ακούμπησε το κεφάλι της πάνω του και μια άλλη όπου απολάμβαναν ένα γεύμα.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε επίσης μερικές φωτογραφίες του να ποζάρει σε εξωτερικούς χώρους σε πολλά από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε το Σαββατοκύριακο, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών του σε κήπους.

Και τόσο στο καρουζέλ των φωτογραφιών, όσο και στο Story του, ο Justin έδωσε στους θαυμαστές του μια κοντινή ματιά στην επιλογή των υποδημάτων του για τις διακοπές.Η Hailey Bieber βγάζει ροζ περούκα και ταιριάζουν με τον Justin Bieber σε νέα ανάρτηση

Η Hailey έμεινε επίσης στο ροζ θέμα του ταξιδιού. Σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο Justin τον έδειχνε να στέκεται δίπλα στη σύζυγό του καθώς φορούσε την ίδια στολή και έντονη ροζ μπομπ περούκα που είχε δημοσιεύσει στη δική της σελίδα στο Instagram την Παρασκευή.

Το ταξίδι στην Ιαπωνία για τους Bieber έρχεται καθώς γιόρτασαν την 5η επέτειο του γάμου τους αυτή την εβδομάδα, όταν ο τραγουδιστής γιόρτασε μισή δεκαετία παντρεμένος με την γυναίκα της ζωής του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

«Στο πιο πολύτιμο, στην αγαπημένη μου. 5 χρόνια. Έχεις αιχμαλωτίσει την καρδιά μου. Ξέρω από τα βάθη της ψυχής μου μέχρι τα κόκαλά μου ότι αυτό το ταξίδι μαζί σου θα ξεπεράσει μόνο τις πιο τρελές προσδοκίες μας. Οπότε ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε μωρό μου. Στην υγειά του πάντα και του για πάντα. Σε αγαπώ με κάθε ίνα της ύπαρξης μου. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ 5η ΕΠΕΤΕΙΟΣ!!!», έγραψε στην εορταστική ανάρτηση ο Justin Bieber.

Justin Bieber: Η τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στην Hailey για την πέμπτη επέτειό τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ανδρέας Βούλγαρης – Κατρίνα Τσάνταλη: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα: Το «μήλο της Έριδος» που… μπήκε ανάμεσα στις άλλοτε αγαπημένες φίλες

HerNews ka

Μαρία Καβογιάννη: “Tο δράμα το ζούμε στην εποχή μας με κάποιον τρόπο το ξέρουμε καλύτερα”

HerNewskl