HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

4 λόγοι για να ΜΗΝ κάνεις σεξ με τον πρώην σου

Ακόμα και αν δεν έχουμε διανύσει πολύ καλή περίοδο τελευταία, δεν θέλουμε και δεν πρέπει να κάνουμε… πισωγυρίσματα. Αν δεν έχεις κάνει σεξ για καιρό και θέλεις να κάνεις, θα σου δώσουμε μια συμβουλή. ΜΗΝ κάνεις σεξ με τον πρώην σου!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην θέλεις (πρέπει) να κάνεις σεξ με τον πρώην σου αλλά η ομάδα του HerNews θα σου υπενθυμίσει τους 4 βασικούς:

Ξέρεις τι θα αντικρίσεις. Δεν θα σου προξενήσει καμία έκπληξη το οτιδήποτε και το μόνο που θα νιώθεις θα είναι μια “λούπα”…

Ίσως σε πλήγωσε, για να είναι πρώην. Αυτό σύμφωνα με έρευνες είναι κάτι που δεν φεύγει ποτέ από μέσα μας και πάντα το κουβαλάμε.

Πιστεύεις στο σεξ δεν θα το θυμηθείς; Δεν θα υπάρξει στιγμή που θα “χαλαστείς” και θα θες να φύγεις; Γιατί να δημιουργήσεις τέτοιο συναίσθημα στον εαυτό σου;

Άπαξ και γίνει μια φορά (σε μια στιγμή αδυναμίας) σεξ με πρώην, μετά θα γίνει πολλές φορές και το σεξ θα γίνει ύπνος και ο ύπνος δείπνο και φτου και από την αρχή. Τις φίλες σου δεν τις σκέφτεσαι να συζητάνε για ώρες την ίδια πάλι ιστορία;

Μην πιστέψεις μέσα σου ότι δεν θα βρεις άλλον και πέσεις στο τρυπάκι του πρώην. Να πας εκεί που θα σε αγαπήσουν και θα σε θέλουν για αυτό που είσαι.

Θα βρεθεί σίγουρα αυτός κου θα σε αγαπήσει και θα σου δώσει όλα αξίζεις! Ώρα τώρα να μάθεις και ένα μυστικό. Δεν θα ήταν πρώην αν σ’ αγαπούσε τόσο. Thank us later. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: 5 λόγοι που κάνουμε

Her News b

Κεφάλαιο Φετίχ: Όταν η διέγερση ανεβαίνει επίπεδο

Her News b

Σεξ & διακοπές: Πως να μείνετε ασφαλείς

Her News b