HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Ενδεχομένως να επανέλθω από πληγωτικές καταστάσεις”

Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για όλα και ανάμεσα σε αυτά θέλησε να αναφερθεί και σε όσα νιώθει πως επηρεάζουν την  ψυχολογία της.

Στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ1, η ηθοποιός μίλησε για όλα. Αρχικά είπε χαρακτηριστικά πως:

“Είναι ένας διαρκής αγώνας για την οριοθέτηση του εαυτού μου. Είμαι αρκετά ανοιχτή, δεν είμαι καχύποπτη και δεν συμπεριφέρομαι με τρόπο που να με προφυλάσσει πολύ συχνά. Πολλές φορές σε κάνει να νιώθεις εκτεθειμένος.

Μπορεί να δίνεις λάθος μηνύματα σε σχέση με το τι αντέχεις. Και τελικά να μην αντέχεις και κάποια στιγμή να εκραγείς και να την πατήσεις κι εσύ κι ο άλλος. Υπάρχουν περιπτώσεις που θα έπρεπε να βάλεις όρια και να πεις ‘ως εδώ ρε παιδί μου παραπέρα δεν αντέχω’. Να ακούς το σώμα σου, να ακούς την ψυχή σου.

Κατερίνα Παπουτσάκη

Συχνά νιώθω μια μεγάλη δύναμη γενικά ότι μπορώ να διορθώσω και να φτιάξω τα πράγματα και ενδεχομένως να επανέλθω από πληγωτικές καταστάσεις. Αισθάνομαι με έναν τρόπο ότι είμαι κάπως άτρωτη που δεν είμαι γιατί είμαι γεμάτη αυτοάνοσα. Κάποια στιγμή πρέπει να το δεις αυτό. Μια ψευδαίσθηση ότι το έχω”.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η αντίδραση σε ερώτηση για τον σύζυγό της – «Γίνεται πολύ πιεστικό»

Her News

Εύη Βατίδου: «Δεν συμπαθώ ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια»

Her News

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν έχω μιλήσει με την παραγωγή για το All star Survivor»

Her News