HerNews.gr
Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο εφιάλτης του θύματος μέσα από τα λόγια του πατέρα της – “Της άφησε μελανιές…”

Πέτρος Φιλιππίδης: «Κύριε Φιλιππίδη λυπάμαι». Έτσι έκλεισε την κατάθεσή της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η φίλη και συνάδελφος της δεύτερης νεαρής γυναίκας που έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού. Tο 2010. Η ηθοποιός, η οποία είχε συνεργαστεί σε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου με τον κατηγορούμενο, μόλις ολοκλήρωσε την κατάθεση της απευθύνθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: «Κύριε Φιλιππίδη, λυπάμαι» και εκείνος, από το εδώλιο, της απάντησε: «Κι εγώ».

Εκείνη τη στιγμή η δεύτερη και η τρίτη καταγγέλλουσα αποχώρησαν αναστατωμένες από τη δικαστική αίθουσα.

Ακολούθησε η κατάθεση του πατέρα της δεύτερης καταγγέλλουσας ο οποίος ανέφερε πως έμαθε ότι ο κατηγορούμενος αποπειράθηκε να βιάσει την κόρη του μέσα στο καμαρίνι του όταν το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας.

«Πήρα την κόρη μου και είπα ότι ο κ. Φιλιππίδης έχει θέματα. Και μου είπε ότι είμαι κι εγώ ένα από τα θύματα. Έχω πάρει δικηγόρο» κατέθεσε και πρόσθεσε «Στην αρχή το είδα κάπως. Αισθητικώς δε μου άρεσε. Όχι της κόρης μου, όλη η ιστορία. Όταν μίλησα μαζί της και μου είπε τι συνέβη κυρίως μετά το περιστατικό την προέτρεψα να συνεχίσει την καταγγελία».

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι η κόρη του εκμυστηρεύτηκε ότι ο κατηγορούμενος «προσπάθησε να ασελγήσει. Ότι προσπάθησε να της κατεβάσει το κολάν. Εκείνη αντέδρασε. Μου είπε ότι ήταν στιβαρός και της άφησε μελανιές στο σώμα. Μου είπε ότι την ενοχλούσε από το τηλέφωνο σεξουαλικά. Μου είπε ότι της είπε «εγώ κάνω ότι θέλω, δε θα ξαναβγείς στο mega, αν αλλάξεις γνώμη θα δεις τι θα κάνω». Αυτό πάει να πει ότι της είπε πως «“η καριέρα σου όσο περνάει από μένα δε θα τη δεις ποτέ».

Όπως τόνισε, ήταν εκείνος που ζήτησε από φίλο του να μεσολαβήσει για να στείλει η κόρη του το βιογραφικό της στον Πέτρο Φιλιππίδη. Το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος της είχε δώσει ρόλο στην παράσταση του είχε προκαλέσει τον ενθουσιασμό της όπως περιέγραψε ο μάρτυρας.

Πρόεδρος: Σας είπε για ποιο λόγο δεν την πήραν τελικά στη δουλειά;

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κάτια Δανδουλάκη για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: “Δεν υπάρχει κοινό σημείο πλεύσης”

Her News b

Γρηγόρης Γκουντάρας για την μεγάλη φωτιά στον Κουβαρά: «Στείλτε βοήθεια από αέρος θα καούμε»

HerNews ka

Ρόδος: Συνελήφθη διάσημο μοντέλο & πρώην παίκτης reality μετά από καταγγελία τουρίστριας για βιασμό

Her News b