HerNews.gr
Ψυχολογία

6 λόγοι να ξυπνάς νωρίς το πρωί

Το πρωινό ξύπνημα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση πόσο μάλλον τα Σαββατοκύριακα. Υπάρχουν πολλά οφέλη όμως όταν αποφασίσεις να αδράξεις από νωρίς τη μέρα. Εμείς, σου δίνουμε 6 λόγους. Εσύ, βρες άλλους τόσους!

  • Ξεκινάς με ηρεμία την ημέρα σου -βάζοντας νωρίτερα το ξυπνητήρι δεν έχεις το άγχος να ετοιμάζεσαι με τη ψυχή στο στόμα. Φτιάχνεις τον καφέ και μπορείς να τα απολαύσεις σκεπτόμενος όμορφα πράγματα. 

 

  • Οργανώνεις σωστά το πρόγραμμα σου. Δεν τρέχεις πανικόβλητος και δεν σε πιέζει το ρολόι. Μπορείς να γράψεις τα things to do για την ημέρα αλλά και να μιλήσεις στο τηλέφωνο με όσους θες χωρίς άγχος. 

  • Απολαμβάνεις το πρωινό σου μπάνιο. Ετοιμάζεσαι με την ησυχία σου και δεν ξεχνάς τίποτα! Πόσες φορές είπες “Αχ να είχα ξυπνήσει 10 λεπτά πιο νωρίς να είχα κάνει το μπανάκι μου”; ‘Ξέρω, άπειρες. 

 

  • Διαβάζεις τα νέα της ημέρας και αν αυτό σε στρεσάρει γιατί δεν γίνεται τίποτα καλό στον κόσμο βλέπεις βίντεο που σου φτιάχνουν το κέφι. ΠΡΟΣΟΧΗ – μην φας όλη την ημέρα βλέποντας τικ – τοκ. 

  • Πηγαίνεις για γυμναστική ή για έναν περίπατο στη γειτονιά σου. Θα αισθανθείς πολύ όμορφα αν ξεκινήσεις με πρωινή γυμναστική και θα είσαι καλοδιάθετος/η όλη την ημέρα. Άκουσε με… 

 

  • Ετοιμάζεις το γεύμα που θα πάρεις μαζί σου στη δουλειά ή όπου πας. Τι καλύτερο απ κάτι σπιτικό και όχι junk food. Άσε που κάνεις εξοικονόμιση χρημάτων. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάσχεις από Σύνδρομο της Στοκχόλμης;

Her News b

Τρόποι και συμβουλές για να είστε πιο ευτυχισμένες

HerNews ka

Ολοκληρώνοντας τα πράγματα – Ένας οδηγός για τελειομανείς

Her News