HerNews.gr
Διεθνή

Drew Barrymore: “Νομίζω ότι η μόνη στιγμή που κάνω σεξ είναι στα όνειρά μου”

Drew Barrymore

Η Drew Barrymore θέλησε να κάνει μια εξομολόγηση που δεν περίμενε κανείς στον αέρα εκπομπής και το τηλεοπτικό κοινό έμεινε άφωνο.

 Drew Barrymore

Η ίδια είναι πάντα ειλικρινής στις συνεντεύξεις της και δε θέλει να κρύψει πράγματα για την προσωπική της ζωή. Έχει μιλήσει για τα διαζύγια της αλλά και για τα παιδικά της χρόνια. 

Ωστόσο, η  Drew Barrymore έκανε αυτήν τη φορά μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. Πιο συγκεκριμένα στην στην τηλεοπτική της εκπομπή με τον συμπαρουσιαστή της, Ross Matthews θέλησε να σχολιάσει τη δήλωση του Andrew Garfield πως απείχε από το σεξ για έξι μήνες για να προετοιμαστεί για τον ρόλο στην ταινία ‘Silence’ του 2016. 

Eκείνη τόνισε χαρακτηριστικά πως: 

είχα μια εκπληκτικά πνευματική εμπειρία. Έκανα κάποιες πνευματικές ασκήσεις κάθε μέρα, δημιούργησα κάποια τελετουργικά για τον εαυτό μου. Απείχα από το σεξ επί έξι μήνες και έκανα νηστεία γιατί εγώ και ο Adma Driver έπρεπε να χάσουμε κιλά για τον ρόλο”.

Drew Barrymore

Κλείνοντας η γνωστή ηθοποιός προσέθεσε πως:

“Νομίζω ότι η μόνη στιγμή που κάνω σεξ είναι στα όνειρά μου. Κάθε έξι μήνες θα έχω ένα καυτό όνειρο και θα σκεφτώ ότι έχω λίμπιντο και είμαι ζωντανή”, είπε και εξήγησε πως “τα όνειρα είναι ένα ασφαλές μέρος για να δουλέψεις πολλά πράγματα με τον εαυτό σου”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Πάπας Φραγκίσκος: Στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού- Ενδέχεται να χάσει τις τελετές της μεγάλης Εβδομάδας

HerNews ka

Meghan Markle: «Η σεξουαλικότητά σου, πολλές φορές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου»

HerNewskl

Διάσημοι: Ποιους φαντασιωνόμαστε σεξουαλικά;

Her News b