HerNews.gr
Beauty

Cozy Blonde: Το ξανθό του φθινοπώρου που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα

Cozy Blonde

Τα φθινοπωρινά χρώματα μαλλιών είναι ζεστά, σαν τη ζεστασιά που πρέπει να νιώθουμε όλοι όταν κρυώνει ο καιρός το φθινόπωρο, έτσι και το cozy blonde.

Eίναι η πιο ζεστή εκδοχή του ξανθού, που μπορείτε να δοκιμάσετε το φετινό φθινόπωρο, εάν ψάχνετε να κάνετε μια αλλαγή στο χρώμα του μαλλιού σας.

Τα φθινοπωρινά χρώματα και οι φθινοπωρινές τάσεις έχουν ήδη αρχίσει να κυριαρχούν-καστανόξανθα και χάλκινα εμφανίστηκαν σε όλο το κόκκινο χαλί των Emmy- και το ξανθό δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο από αυτήν τη ζεστασιά.

Ζεστό βάθος και φυσικοί τόνοι αναδύονται στο cozy blonde, κάνοντάς το την πιο ζεστή απόχρωση του φθινοπώρου. Το τελικό αποτέλεσμα;

Όπως προδίδει και το όνομα του είναι μια άνετη επιλογή που δε χρειάζεται ιδιαίτερη και υπερβολική συντήρηση. Έτσι, εάν ψάχνετε μια αλλαγή που δε θα σας κάνει να είστε συχνά στο κομμωτήριο, η λύση είναι το cozy blonde.

Το cozy blonde είναι μια εναλλακτική εκδοχή της καλοκαιρινής ξανθιάς απόχρωσής σας και μια εξαιρετική μετάβαση για το φθινόπωρο.

Αυτή η ξανθιά απόχρωση γενικά αποτελείται από πιο ζεστούς τόνους του χρυσόξανθου και το χρώμα αυτό το έχουν δοκιμάσει τόσο η Jennifer Lopez και η Hailey Bieber.

Η απόχρωση αυτή είναι ιδανική για φυσικές ξανθιές, οποιεσδήποτε με ανταύγειες ή balayage και ανοιχτόχρωμα μελαχρινά μαλλιά. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη απόχρωση και για εσάς που είστε φυσικά και για τα βαμμένα ξανθά μαλλιά.

Αν ψάχνατε για φθινοπωρινά χρώματα μαλλιών που είναι φιλικά προς τις ξανθές, συγχαρητήρια: η αναζήτησή σας σταματά τώρα!

Αν σκοπεύετε να βάψετε τα μαλλιά σας σε cozy blonde απόχρωση, θα έχει μεγάλη διάσταση στα μαλλιά και μπορεί να επιτευχθεί προσθέτοντας χαμηλούς τόνους, ζητώντας μια χρυσαφένια ή μελί ξανθιά απόχρωση.

Αν όμως θέλετε να διατηρήσετε το πλαίσιο του προσώπου λαμπερό ενώ προσθέτετε λεπτούς χαμηλούς φωτισμούς. Το ξανθό αυτό είναι απαλό, πιο γλυκό, αλλά ακόμα είναι ξανθό.

Απλώς θυμηθείτε:

Η χαμηλή συντήρηση δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει συντήρηση και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι πελάτες όταν μπαίνουν σε μια επιλογή όπως αυτή. Είναι εξαιρετικά χαμηλής συντήρησης σε σύγκριση με το να είσαι ξανθιά, αλλά εξακολουθεί να απαιτεί λίγη συντήρηση για να διατηρείται το χρώμα φρέσκο.

Για να διατηρήσετε και να προστατεύσετε το χρώμα, φροντίστε να χρησιμοποιείτε σταθερά σαμπουάν και μαλακτικό που προστατεύει τη θερμότητα και προστασία χρώματος, καθώς και μια ενυδατική μάσκα μαλλιών και λάμψη.

Όσο για το styling, όλα συνδυάζονται με αυτό το είδος απόχρωσης χαμηλής συντήρησης, αλλά ο Korab πιστεύει ότι όσο πιο αβίαστη, τόσο το καλύτερο, όπως ένα beach wave.

Για να αποκτήσετε το βλέμμα, απλά αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν και χτενίστε τα με ένα τρίχωμα και ψεκάστε γενναιόδωρα σπρέι θαλασσινού αλατιού για την απόλυτη χαλαρή εμφάνιση.

Δείτε 5 διάσημες που επέλεξαν το cozy blonde στα μαλλιά τους

Cozy Blonde: Το ξανθό του φθινοπώρου
Cozy Blonde: Το ξανθό του φθινοπώρου
Cozy Blonde: Το ξανθό του φθινοπώρου
Cozy Blonde: Το ξανθό του φθινοπώρου
Cozy Blonde: Το ξανθό του φθινοπώρου

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Μάθε τον τρόπο να κάνεις τις πιο stylish μπούκλες!

HerNewskl

Tσάι matcha: Tα κυριότερα οφέλη στην επιδερμίδα μας

HerNewskl

Selena Gomez: Έκανε το barbiecore trend στο μανικιούρ της

HerNewskl