HerNews.gr
Ελλάδα

Φρίκη: Ο 53χρονος από τον Κολωνό εξέδιδε το 12χρονο κοριτσάκι μέσω εφαρμογής γνωριμιών

Συγκλονίζουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 53χρονο παιδόφιλο βιαστή Ηλία Μίχο που εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι.

Ο διεστραμένος άνδρας στον Κολωνό είχε φτιάξει ειδικό προφίλ για τη 12χρονη σε εφαρμογή γνωριμιών και έβαζε την μικρή να συνομιλεί με πελάτες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα επιβεβαιωμένα ραντεβού που έκλεισε το κοριτσάκι ειναι περισσότερα απο 100, τους τελευταίους 4 μηνες.

Το τραγικό της υπόθεσης ειναι οτι και πρόσωπο κοντά στο 12χρονο κορίτσι γνώριζε τι συνέβαινε και συναινούσε.

Η μητέρα του κοριτσιού μίλησε για τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στο κινητό της κόρης της και πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση, ενώ αναφέρει ότι συνομίλησε με την σύζυγο του δράστη και εκείνη «προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας».

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive, η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού είπε:

«Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι, έχω πάει με πολλά στοιχεία και έχω κάνει καταγγελία. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά ούτε θέλω κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να μπει στη φυλακή αυτός ο άνθρωπος γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και έως εκεί».

«Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνησε η μικρή, λίγο μαζεύτηκε και της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες. Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνησε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να του στείλει βίντεο γυμνά και φωτογραφίες.»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Telegram: «Βροχή» οι καταγγελίες γυναικών για διαρροή ψεύτικων γυμνών φωτογραφιών

HerNews ka

Το τελευταίο αντίο στη Νόνικα Γαληνέα – Εικόνες

HerNews ka

Eurovision 2022: Η Amanda Tenfjord θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Τορίνο!

Her News