HerNews.gr
Μόδα

Stella McCartney: Παρουσίασε την πιο βιώσιμη συλλογή της μέχρι σήμερα!

Stella McCartney

H  νέα συλλογή  της Stella McCartney στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για ακόμη μια φορά έκλεψε όλες τις εντυπώσεις και ειδικά των fashionista. 

Stella McCartney

H διάσημη σχεδιάστρια επέλεξε έντονα χρώματα στη νέα της συλλογή. Αυτά που κυριάρχησαν ήταν το μαύρο, το μπεζ και το γκρι. Η συλλογή αφορούσε την περίοδο της άνοιξης-καλοκαίρι 2023. Ωστόσο, χρώματα όπως είναι το πορτοκάλι δε μπορούσαν να λείπουν. 

Το show της Stella McCartney

Tο show έλαβε χώρα έξω από το εμβληματικό Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης Pompidou του Παρισιού όπου ο διάδρομος που περπατούσαν τα μοντέλα ήταν στρωμένος με χαλιά από έντονα χρώματα που έμπλεκαν με έναν αρμονικό τρόπο μεταξύ τους.

Stella McCartney

H μεγάλη ανατροπή αφορά τη fun διάθεση της συλλογής, αφού η διάσημη σχεδιάστρια ήταν έντονα επηρεασμένη από την ν Y2K αισθητική. Όλα τα  items ήταν sustainable. Πρωταγωνιστές ήταν τα low waisted παντελόνια που συνδύασε με oversized blazer και jackets. Κάποιοι μιλούν για το επόμενο winter trend. 

Stella McCartney

H Stella McCartney έδωσε επίσης έμφαση σε διχτυωτά καλσόν που μοιάζουν περισσότερο με κόσμημα, σε τζιν με τα σκισίματα και δομημένους κορσέδες.

Το πιο σημαντικό είναι πως αυτή η συλλογή έγινε με 87% βιώσιμα υλικά, καθιστώντας την πιο βιώσιμη συλλογή της μέχρι σήμερα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Κασκόλ με στυλ: Κορυφαίοι τρόποι να ενσωματώσετε το διαχρονικό αξεσουάρ

HerNews ka

H femme fatale είναι η αισθητική που αναδεικνύει τη σέξυ πλευρά κάθε γυναίκας!

HerNewskl

Baguette bag: Η Sarah Jessica Parker επανέφερε την τάση στο προσκήνιο

HerNewskl