HerNews.gr
Μόδα

Baguette bag: Η Sarah Jessica Parker επανέφερε την τάση στο προσκήνιο

Baguette bag

Oι τάσεις επανέρχονται για Άνοιξη/Καλοκαίρι ’23 και ανάμεσα σε αυτές είναι και η Baguette bag, η οποία επανεμφανίστηκε χάρη στη Sarah Jessica Parker.

Baguette bag

Βλέποντας όλα τα show μόδας, συνειδητοποιήσαμε πως το συγκεκριμένο item έχει την τιμητική του. Όλα ξεκίνησαν από ένα επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς “Sex and The City”. Σε ένα στιγμιότυπο η Sarah Jessica Parker είπε χαρακτηριστικά ότι “It’s not a bag, it’s a baguette!” (δεν είναι απλώς μια τσάντα, είναι μια μπαγκέτ!).

Baguette bag

Ο διάσημος οίκος Fendi κατά τη διάρκεια της Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, γιόρτασε τα 25 χρόνια ύπαρξης της εν λόγω τσάντας. Για αυτόν τον λόγο και συνεργάστηκε και με τη διάσημη ηθοποιό. Μάλιστα, ο ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Fendi, Kim Jones δήλωσε πως:

“Δεν ήθελα να κάνω μια παραδοσιακή collection για την επέτειο. Πρόκειται για μια γιορτή, μια εποχή που η Baguette έγινε διάσημη. Συσχετίζω εκείνη την εποχή με μια αίσθηση υπερβολικής ελευθερίας και διασκέδασης – τα δύο χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύει και η συγκεκριμένη τσάντα”.

Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως τα βασικά χρώματα της ήταν:  Μωβ, απαλό μπλε, παστέλ ροζ και πράσινο. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Τάσεις και προτάσεις που θα σε εμπνεύσουν!

HerNews ka

Φαίη Σκορδά: Μας έδωσε την τέλεια πρόταση για το φόρεμα των Χριστουγέννων

HerNewskl

Αύγουστος χωρίς σανδάλια..δε γίνεται!

Her News