HerNews.gr
Ελλάδα

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ο πατέρας της μιλά για το συμβάν «Είμαι σε σόκ»

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου που ήταν νικήτρια του περσινού GNTM παρέσυρε και σκότωσε έναν 60χρονο με το αυτοκίνητό της.

Αυτή τη στιγμή η Κυβέλη Χατζηευστρατίου κρατείται από την Αστυνομία και ο πατέρας της μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το συμβάν.

Αρχικά ο πατέρας της είπε ότι:  «Δεν ξέρω περισσότερα, ενημερώθηκα πριν μισή ώρα για το συμβάν» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχω μέχρι στιγμής επικοινωνήσει μαζί της, δεν μπορώ να την βρω στο τηλέφωνο. Για το συμβάν γνωρίζω αυτά που έγιναν γνωστά, έχω ενημερωθεί ότι η κόρη μου ενεπλάκη στο ατύχημα. Είμαι κι εγώ σοκαρισμένος, έμαθα ότι έκατσε εκεί η κόρη μου και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες. Αυτό γνωρίζω. Τι να σας πω είμαι σε σοκ…»

«Θα επικοινωνήσω και με περισσότερα άτομα για να μάθω ακριβώς τι έγινε. Είμαι στην Κέρκυρα όπου και εργάζομαι εδώ στο νησί. Δίπλωμα έχει κανονικά η κόρη μου, απλά είναι μικρή ακόμα. Είναι 1,5 χρόνο στην Αθήνα. Οδηγούσε προσεχτικά. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της» ολοκλήρωσε.

κυβελη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έβαλε τέλος στα σενάρια για εκλογές πριν το Πάσχα

HerNews ka

Ματθαίος Γιαννούλης: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον Λευτέρη Βαζαίο”

Her News b

Voucher 200 ευρώ: Πότε ξεκινά ο νέος κύκλος, τι εξοπλισμός επιδοτείται

Her News