HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οργή για την υπόθεση της 12χρονης – «Είμαι μάνα και δεν αντέχω»

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση με τον 53χρονο βιαστή και την 12χρονη στον Κολωνό,

Νέο ρεπορτάζ για πιθανή εμπλοκή της μητέρας «πάγωσε» την παρέα του Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πιο αναλυτικά, όπως μετέφερε στον αέρα του Alpha ο Δήμος Βερύκιος στους τραπεζικούς λογαριασμούς της μητέρας της 12χρονης βρέθηκαν χρήματα που είχε καταθέσει ένας από τους εμπλεκόμενους δράστες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή. όπως ήταν φυσικό, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή της στο άκουσμα της είδησης για την πιθανή εμπλοκή της μητέρας.

Αρχικά, μην μπορώντας να πιστέψει την πληροφορία απόρησε. «Μας μιλάς για απευθείας κατάθεση χρημάτων από τον βιαστή στη μητέρα», ρώτησε τον δημοσιογράφο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Υποβάλλει το παιδί της σε αυτό για τα λεφτά. Δεν το αντέχω»

«Το παιδί είναι αναμφισβήτητα ο τραγικός ήρωας αυτής υπόθεσης» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φανερά ενοχλημένη από την αποκάλυψη.

Έπειτα, αδυνατώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία της είπε:

«Τώρα η κατάσταση περιπλέκεται γιατί αν ισχύει αυτή η πληροφορία, η ίδια η μάνα που σε γέννησε… δεν αμφισβητώ το ρεπορτάζ σου αλλά μάνα είμαι Δήμο, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι μία μάνα υποβάλει το παιδί της σε μια τέτοια ιστορία για 25 ευρώ ή και για 2,5 εκατομμύρια ευρώ».

«Υποβάλει το 12χρονο ανήλικο παιδί της σε αυτή την ιστορία για τα λεφτά. Δεν το αντέχω…» έκλεισε ξεσπώντας στον αέρα της εκπομπής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Υπενθυμίζεται πως, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, τουλάχιστον 100 άτομα βίασαν το 12χρονο κορίτσι, κατόπιν συνεννόησης με τον 53χρονο. Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης ανοίγει ο δρόμος και για άλλες συλλήψεις.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Τσουρός: Θα πάει τελικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα;

Her News b

Τζούλι Μασίνο: «Άρχισα τα ναρκωτικά πάρα πολύ νωρίς, νόμιζα ότι ήταν κουλ»

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επέστρεψε στο Happy Day- Οι πρώτες δηλώσεις

HerNewskl