HerNews.gr
Ελλάδα

Εξελίξεις σοκ στην υπόθεση βιασμών της 12χρονης – Έρχονται νέες συλλήψεις

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για τη δράση του παιδοβιαστή στα Σεπόλια. Όπως φαίνεται όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης ανοίγει ο δρόμος και για άλλες συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στα χέρια της ανακρίτριας μέχρι στιγμής υπάρχουν πέντε ονόματα, τα οποία έχουν στοιχειοθετηθεί πλήρως από την αστυνομία. Ενδέχεται σήμερα να βγουν εντάλματα συλλήψεων.

Πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν πως τουλάχιστον 100 άτομα συνευρέθηκαν με το ανήλικο κοριτσάκι.

«Μπορεί να μας σοκάρει ότι 100 άτομα μπορεί να βρέθηκαν σεξουαλικά με το παιδί. Όμως είτε βρέθηκαν είτε όχι, η σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου έχει να κάνει και χωρίς να έχει γίνει η πράξη.

Σε αυτή την κατηγορία μπαίνει ότι το παιδί μπορεί να έχει υποβληθεί να κάνει πράξεις στο ίδιο του το σώμα και να αποστέλει υλικό. Αυτό από μόνο του είναι πολύ βαρύ και τραυματικό για τη ψυχολογία του», είπε η Κέλλυ Ιωάννου, διευθύντρια του CSI Institute.

Διαβάστε περισσότερα στα parapolitika

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φθιώτιδα: Με καρκίνο είχε διαγνωστεί με ο 95χρονος αυτόχειρας – Ζήτησε συγγνώμη από τους συγχωριανούς στο καφενείο και αυτοκτόνησε

Her News b

H Φαίη Σκορδά χώρισε από τον Νίκο Ηλιόπουλο

Her News b

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη -Κατερίνας Σακελλαροπούλου: «Δεν περιμένω άμεσα αποτελέσματα, αλλά θα πετύχουμε την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα»

HerNews ka