HerNews.gr
Διεθνή

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει γιατί αφαίρεσε το τατουάζ με τα αρχικά του David Beckham

Η Victoria Beckham μόλις έβαλε τέλος στις φήμες για την πρόσφατη αφαίρεση του τατουάζ της.

Η Victoria πυροδότησε εικασίες διαζυγίου τον περασμένο μήνα, όταν οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι είχε αφαιρέσει το τατουάζ της με τα αρχικά του συζύγου της David Beckham από τον καρπό της.

Μέσα από μια τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε το πρώην «Spice Girl» αποκάλυψε τον λόγο που αφαίρεσε το τατουάζ με τα αρχικά του συζύγου της. Το οποίο παρεμπιπτόντως είχε ξεκινήσει να σβήνει μήνες πριν.

Η Victoria Beckham δήλωσε ότι: «Είχα κάνει αυτά τα τατουάζ πριν από πολύ καιρό και απλά δεν ήταν πλέον τόσο κομψά». Σημειώνοντας ότι ο άντρας και οι γιοί της έχουν πιο όμορφα τατουάζ.

«Τα δικά μου ήταν λίγο “χοντρά” και “αιμορραγούσαν” και απλά δεν ήταν τόσο όμορφα. Απλώς δεν έδειχναν τόσο ωραία. Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό», συνέχισε.

«Τα μέσα άρχισαν να κάνουν εικασίες ότι άφηνα τον άντρα μου; Όχι. Είχα βαρεθεί λίγο το τατουάζ. Είναι τόσο απλό» είπε η Victoria Beckham.

Μιλώντας για την οικογένειά της, η σχεδιάστρια μόδας, 48 ετών, αναφέρθηκε επίσης στο φημολογούμενο ρήγμα που προέκυψε από τον γάμο του γιου του Μπρούκλιν Μπέκαμ με τη Νίκολα Πελτς νωρίτερα φέτος.

«Ήταν ένας όμορφος γάμος. Ως μητέρα, το να βλέπω τον γιο μου τόσο χαρούμενο, σημαίνει τόσα πολλά».

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών διευκρίνισε επίσης ότι δεν είναι αντίθετη με τα τατουάζ και επαίνεσε τα «υπέροχα» του συζύγου και των παιδιών της. Αλλά μερικά από τα δικά της, τα οποία έκανε “πολύ, πολύ καιρό πριν”, άρχισαν να αιμορραγούν και να αποκτήσουν ένα “κάπως μπλε” χρώμα, οπότε έπρεπε να γίνει “καθαρισμός”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Όσκαρ Πιστόριους: Αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους 11 χρόνια μετά τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ

HerNews ka

Μπραντ Πιτ: Νικητής στη δικαστική μάχη με την Αντζελίνα Τζολί

HerNews ka

Σεισμός στην Τουρκία: Άνδρας προσπάθησε να κλέψει μωρό από νοσοκομείο στην επαρχία Χατάι

HerNews ka