HerNews.gr
Διεθνή

Μπραντ Πιτ: Νικητής στη δικαστική μάχη με την Αντζελίνα Τζολί

Στο συνεχιζόμενο νομικό έπος μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί σχετικά με τον γαλλικό αμπελώνα τους, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων, η τελευταία νίκη έγειρε τη ζυγαριά υπέρ του ηθοποιού, σύμφωνα με πηγές κοντά στο θέμα.

Ο 60χρονος ηθοποιός έχει εμπλακεί σε νομικές διαδικασίες τόσο στην Καλιφόρνια όσο και στο Λουξεμβούργο για το Chateau Miraval, τον διάσημο αμπελώνα, διεκδικώντας το δικαίωμά του για πλειοψηφικό μερίδιο ιδιοκτησίας.

Αυτή η δικαστική διαμάχη εντάθηκε όταν η Αντζελίνα Τζολί, πούλησε τις μετοχές της στον Γιούρι Σέφλερ , τον ιδιοκτήτη του ρωσικού “γίγαντα” της βότκας Stoli.

Το ζευγάρι αρχικά αγόρασε το κτήμα μαζί πριν από το γάμο τους, με τον Πιτ να κατέχει το 60% και την Τζολί να κατέχει το 40%.

Μετά τον γάμο τους στο οινοποιείο το 2014, ο Μπραντ Πιτ χάρισε στην Τζολί ένα επιπλέον 10 τοις εκατό, μετατρέποντας τη δομή ιδιοκτησίας σε μοίρασμα 50-50 όταν χώρισαν το 2016, αν και εδώ ακριβώς ξεκινούν τα προβλήματα.

Τα δικαστήρια απέρριψαν την εγκυρότητα του μεριδίου 50 τοις εκατό της Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ αμφισβήτησε την εγκυρότητα της πώλησης των μετοχών της από την Τζολί , υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία δεν ήταν νόμιμη. Επιμένει ότι θα πρέπει να διατηρήσει το 60% της ιδιοκτησίας και του ελέγχου της περιουσίας.

Η ουσία της διαφωνίας επικεντρώνεται στο επιπλέον 10 τοις εκατό που δόθηκε στην Τζολί, με τον Πιτ να ισχυρίζεται στο δικαστήριο ότι η συμφωνία τους για αυτό το επιπλέον μερίδιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί.

angelina jolie

Πηγές αποκαλύπτουν ότι το δικαστήριο του Λουξεμβούργου, τουλάχιστον προσωρινά, έχει αποφανθεί υπέρ του Πιτ , επιστρέφοντάς του το 10 τοις εκατό μέχρι να ληφθεί οριστική απόφαση.

Ως αποτέλεσμα, ο Μπραντ Πιτ διατηρεί επί του παρόντος μια κατανομή ιδιοκτησίας 60/40, επιτρέποντάς του να διατηρήσει τον έλεγχο της ιδιοκτησίας.

Ο δικαστικός αγώνας αναμένεται να παραταθεί για έναν ακόμη χρόνο ή περισσότερο, διατηρώντας την τελική επίλυση σε εκκρεμότητα. 

Μπραντ Πιτ: «Στα μαχαίρια» με τον πατέρα και τον αδερφό της Αντζελίνα Τζολί

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρομπέρτο Μπενίνι: Αφιέρωσε το «Χρυσό Λέοντα» στην γυναίκα του με την πιο συγκινητική ερωτική εξομολόγηση

Her News b

Η Shakira ετοιμάζει “πικάντικο” ριάλιτι: Θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τον χωρισμό της από τον Gerard Pique;

HerNews ka

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

HerNews ka