HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χρήστος Φερεντίνος: “Στην περίπτωση της Σοφίας πολλοί που τότε έπρεπε να μιλήσουν, δεν μίλησαν”

Χρήστος Φερεντίνος

O Χρήστος Φερεντίνος θέλησε να αναφερθεί στη δικαστική διαμάχη που έχει η Σοφία Παυλίδου και ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης που αφορά την υπόθεση κακοποίησης.

Χρήστος Φερεντίνος

Η ηθοποιός τον είχε καταγγείλει το 2018. Ο Χρήστος Φερεντίνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για όλα. Ο ίδιος ήταν για πολλά χρόνια υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιός και μάλιστα έχει αποκτήσει δυο παιδιά μαζί της. 

Βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της και δείχνει με κάθε τροπο τη στήριξη του. Ωστόσο, δε μπόρεσε να μην εκφράσει το παράπονο του, καθώς πολλοί συνάδελφοί της δεν τη στήριξαν και απέφυγαν να πάρουν θέση. Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε on air ότι:

“Δε ξέρω αν θα είμαι παρών στο δικαστήριο της Σοφίας πάντως είμαι δίπλα της σε αυτό. Αυτό είναι δεδομένο. Έχει 100% δίκιο. Η αλήθεια είναι μαζί της και βεβαίως θα δικαιωθεί. Πολλοί από τους ανθρώπους που τότε έπρεπε να μιλήσουν, δεν μίλησαν. Στην περίπτωση της Σοφίας που εκείνη την ώρα κατήγγειλε το γεγονός, εκείνη τη στιγμή οι περισσότεροι δεν τη στήριξαν.

Χρήστος Φερεντίνος

Δεν πήραν θέση κιόλας. Απέφυγαν να πάρουν θέση. Η δικαιοσύνη είναι αργή στην Ελλάδα. Στο θέμα των αποφάσεων είμαστε αρκετά αργοί σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Φουρέιρα για τον γιό της: «Βλέπω τις κάμερες όλη μέρα, όταν κοιμάται. Ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου»

HerNews ka

ANT1: Επιστρέφει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Her News b

Ντόρα Μπακογιάννη: Όσα της είπε ο Δημήτρης Κουφοντίνας για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη σοκάρουν

HerNews ka