HerNews.gr
Αφιερώματα

Ωνάσης: Σαν σήμερα παντρεύτηκε την Τζάκι Κένεντι πριν από 54 χρόνια

Γιατί ο βαθύπλουτος Έλληνας εφοπλιστήςΑριστοτέλης Ωνάσης παντρεύτηκε την γυναίκα σύμβολο, την χήρα του προέδρου J.F Kennedy;

Πριν 54 χρόνια σαν σήμερα 20 Οκτωβρίου του 1968, ο βαθύπλουτος Έλληνας εφοπλιστής παντρεύτηκε την γυναίκα σύμβολο, την χήρα του προέδρου J.F Kennedy σείστηκε ο κόσμος.

Κι όταν λέμε γάμος του αιώνα δεν είναι σχήμα λόγου. Αρκεί να σας πω ότι υπήρξε μια γελοιογραφία σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα, όπου έδειχνε τρεις τηλεοράσεις. Η μία έπαιζε τον πρώτο αστροναύτη στην σελήνη, η δεύτερη την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων και στην τρίτη – στην οποία είχε μαζευτεί όλο το πλήθος – έδειχνε τον γάμο στο Σκορπιό.

Ήταν μια γυναίκα εθισμένη στο σεξ, στο χρήμα και στην φήμη. Αρχικά πλησίασε τον Ωνάση για να τον πείσει να χρηματοδοτήσει την προεκλογική εκστρατεία του Ted Kennedy. Και μάλλον τότε της μπήκε η ιδέα του γάμου.

Εκείνος όμως γιατί την παντρεύτηκε; Μάλλον για κάποιους παρόμοιους λόγους, συν το γεγονός ότι τον χλεύαζαν και τον «κυνηγούσαν» στην Αμερική σαν φοροφυγά και φοροοφειλέτη. Αν παντρευόταν την «αγία» χήρα του προέδρου, θα είχε και διαφορετική αντιμετώπιση.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάρις Χίλτον: 10 πράγματα που δεν ήξερες και θα σε σοκάρουν

Her News

Ο Γιώργος Καραμίχος εξομολογείται: «Έχω φάει πολύ βρισίδι στον δρόμο»

Her News

Μάρτης! Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης – Γιατί φοράμε Μάρτη;

Her News