HerNews.gr
Τηλεθέαση

Maesto: Σάρωσε σε τηλεθέαση και το δεύτερο επεισόδιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Το βράδυ της Πέμπτης 20/10 προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Maesto» του Χρηστόφορου Παπακαλιάτη.

Η σειρά φαίνεται πως έχει ήδη κερδίσει τους τηλεθεατές καθώς και τα 2 επεισόδια ήταν αρκετά ψηλά σε νούμερα τηλεθέασης.

Αναλυτικά όπως κατέγραψε η Nielsen, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σημείωσε τηλεθέαση 27,6% στο δυναμικό κοινό και 27,8% στο σύνολο. Το ίδιο βράδυ, ο Σασμός έφτανε στο 28,2% στις ηλικίες 18-54 και το 27,4% στο γενικό. 19,2% και 26,3% αντίστοιχα ήταν τα ποσοστά για τη Γη της ελιάς.

Στο χθεσινό επεισόδιο η Μαρία Καβογιάννη έκλεψε την παράσταση και αποθεώθηκε στο Twitter για τον ρόλο της κακοποιημένης γυναίκας.

«Υπόκλιση» του Twitter

Πραγματικά οι σκηνές που είδαμε χθες κόβουν την ανάσα και αποδεικνύουν το πόσο σπουδαία ηθοποιός είναι η Μαρία Καβογιάννη. Μάλιστα μερικοί χρήστες σύγκριναν το μεγάλο χάσμα της ηθοποιού όταν παρίστανε την “Κορίνα” στην σειρά “Εγκλήματα” με τον ρόλο της στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

To πρώτο επεισόδιο του “Maestro”, ήδη σε μία εβδομάδα, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 500.000 προβολές στην ιστοσελίδα του Mega και το Mega play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA. Το δεύτερο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες ανέβηκε στο megatv.com και σε λιγότερες από 10 ώρες το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 80.000 χρήστες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κοινωνία Ώρα MEGA: Πρωτιά για την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Νικήτα Κορωνάκη με ποσοστά έως και 28,4%

HerNews ka

Σπίτι με το Mega: Σταθερή άνοδος στα ποσοστά τηλεθέασης

HerNews ka

Τηλεθέαση: Σταθερά στην κορυφή το MEGA – Τα προγράμματα που ξεχώρισαν

Her News