HerNews.gr
Ελλάδα

Χημικός Ευνουχισμός: Tι είναι και γατί θα πρέπει να εφαρμόζεται δια βίου στους παιδοβιαστές

Ο χειρούργος ουρολόγος του «Λαϊκού Νοσοκομείου», Γ. Αναστασίου τονίζει στο «Vradini.gr» ότι ο χημικός ευνουχισμός πρόκειται για αγωγή, που θα πρέπει να χορηγείται παράλληλα με ψυχιατρική παρακολούθηση – «Δεν είναι λύση», επισημαίνει

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει από τους αλλεπάλληλους βιασμούς της 12χρονης ανήλικης από τον Κολωνό, τόσο από τον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο 53 χρόνων που ωθούσε στην πορνεία το μικρό κορίτσι όσο και από τα άτομα που έβρισκε για να την εκδίδει μετ’ αμοιβής, συζητείται πολύ έντονα στην ελληνική κοινωνία ο αποκαλούμενος χημικός – φαρμακευτικός ευνουχισμός των παιδόφιλων – παιδαραστών.

Έλληνες γιατροί, κατεξοχήν ουρολόγοι χειρούργοι, αναφέρουν ότι ο χημικός ευνουχισμός είναι μια θεραπευτική αγωγή που χορηγείται κυρίως στους ασθενείς με καρκίνο του προστάτη.

Πρόκειται για μια αγωγή που για τους παιδεραστές θα πρέπει να δίνεται εφόρου ζωής, η οποία ωστόσο σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν αποτελεί λύση για την ίαση των παιδεραστών.

Μπορεί ο χημικός ευνουχισμός να μην προκαλεί προβλήματα και παρενέργειες στους παιδεραστές υποστηρίζουν οι καρδιολόγοι, ωστόσο τονίζουν ότι η λύση για τους ανθρώπους αυτούς είναι η συνεχής ψυχιατρική παρακολούθηση.

Τα φάρμακα που χορηγούνται στους παιδόφιλους και παιδοβιαστές είναι χάπια ή ενέσεις που στοχεύουν στην μείωση της τεστοστερόνης και κατ’ επέκταση στη μη στύση του πέους.

Σύμφωνα με τον χειρούργο ουρολόγο του Λαϊκού Νοσοκομείου κ. Γιάννη Αναστασίου, τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στον χημικό ευνουχισμό είναι τα ίδια που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη. «Πρόκειται για πανάκριβα φάρμακα τα οποία για να χρησιμοποιηθούν ακόμη και στον καρκίνο του προστάτη θα πρέπει να υπάρχει η σχετική βιοψία. Η φαρμακευτική αγωγή στον καρκίνο του προστάτη γίνεται με χάπια και ενέσεις. Είναι η ίδια αγωγή που χρησιμοποιείται στην περίπτωση των παιδοβιαστών παιδόφιλων η οποία στοχεύει στη μείωση της τεστοστερόνης, επομένως και στη μη στύση του πέους», δηλώνει στο «Vradini.gr» ο κ. Αναστασίου, διευκρινίζοντας ότι οι παιδοβιαστές χρειάζονται συνεχή παρακολούθηση και ψυχοθεραπεία.

Παράλληλα ο κ. Αναστασίου τόνισε ότι ο χημικός ευνουχισμός είναι κάτι το οποίο διαρκεί όσο πραγματοποιείται η φαρμακευτική αγωγή, μειώνοντας τη σεξουαλική διέγερση και στύση, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δυστυχώς οι παιδοβιαστές και παιδόφιλοι βρίσκουν άλλους τρόπους για να κακοποιήσουν τα θύματα τους και να ικανοποιήσουν τις ανώμαλες ορέξεις τους.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανοιξιάτικος ο καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις

HerNews ka

Καισαριανή: Καρέ καρέ η επίθεση με σύριγγα σε κοπέλα – Τι περιείχε

HerNews ka

Αλλαγές στα σχολεία: Πολλαπλό βιβλίο, εργαστήρια, αξιολόγηση

Her News b