HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Οι όροι που θέτει στον Ben Affleck για να συνεχίσουν να είναι μαζί

Σκούρα τα πράγματα για ακόμη μια φορά μεταξύ του Ben Affleck και της Jennifer Lopez η οποία δηλώνει πως αν δεν αλλάξει ο σύζυγός της θα χωρίσουν ξανά.

Όλα έδειχναν ότι η δεύτερη προσπάθεια της Jennifer Lopez και του Ben Affleck θα είχε τελικά αίσιο τέλος, όμως από ότι φαίνεται τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά.

Δύο γάμοι, πολλά ταξίδια και πολλές μαζί φωτογραφίες ήταν προμήνυμα μιας κινηματογραφικής αγάπης και ενός ζευγαριού που έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

Ben Affleck- Jennifer LopezΜερικές φορές όμως, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και ότι λάμπει δεν είναι χρυσός που λέει και η παροιμία.

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στη Τζόρτζια, άρχισαν οι φήμες για πιθανό χωρισμό του ζευγαριού και πριν από λίγες εβδομάδες σταμάτησαν να ζουν μαζί.

Η Jennifer Lopez, σύμφωνα με δημοσιεύματα ήθελε να ικανοποιεί με κάθε τρόπο τον άντρα της, κρατώντας τον απασχολημένο και με διάφορα χόμπι στο σπίτι.

Διότι όπως είναι φυσικό δεν θέλει με τίποτα να χωρίσει.

Ο καπνός και η απερισκεψία είναι οι βασικοί λόγοι, καθώς ο ηθοποιός θα μπορούσε να καπνίζει όλη μέρα, το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, και η Lopez κυριολεκτικά το μισεί.

Επιπλέον, πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αφήνει τα πράγματά του παντού, χωρίς να μαζέψει ούτε ένα πιάτο.

Αντιμέτωποι με αυτήν την κατάσταση, οι δυο τους είχαν κάποιες διαμάχες και λογομαχίες. Oι οποίες έκαναν τον Affleck να εγκαταλείψει προσωρινά το σπίτι.

Προς το παρών υπάρχει καλή πρόθεση και από τους 2 στο να κάνουν μερικές υποχωρήσεις και να είναι ξανά μαζί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bruce Willis: H κόρη του μιλά ανοιχτά για την άνοια του πατέρα της – «Νόμιζα ότι είχε χάσει το ενδιαφέρον του για μένα»

HerNews ka

Pink Floyd: 30 χρόνια μετά ηχογράφησαν τραγούδι για την Ουκρανία

Her News b

Lana Del Rey: Aνακοίνωσε το νέο της άλμπουμ για το 2023!

HerNewskl