HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κάτια Δανδουλάκη: “Ο Χρήστος Πολίτης πρέπει να έχει κατάθλιψη. Στεναχωρήθηκα με όσα είπε”

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε στην παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» τη Δευτέρα και μίλησε για την καριέρα της και την προσωπική της ζωή.

Παράλληλα, μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη, ενώ εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις της για τον Χρήστο Πολίτη, με τον οποίο πρωταγωνίστησε στην «Λάμψη».

Κάτια Δανδουλάκη: «Θα ήμουν πολύ καλή μητέρα και δασκάλα, αλλά δεν έγινε»

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στον άνδρα που «σημάδεψε» τη ζωή της, τον Μάριο Πλωρίτη. «Ο Μάριος Πλωρίτης είναι ένα χαλί για εμένα. Κι ενώ στην αρχή έχασα την ψυχή μου, πήγα να τρελαθώ… Σιγά σιγά με τα χρόνια, επειδή έχω φοβερό δέσιμο, συνομιλώ μαζί του. Είναι μια σχέση που επιβεβαιώνει την αγάπη ότι μπορείς να πορευτείς χέρι-χέρι μαζί του μια ζωή.

Πολλές φορές μου έδινε συμβουλές για τη δουλειά μου και σε 11 από τις δέκα φορές είχε δίκιο. Εγώ έκανα το δικό μου και ποτέ δεν μου έκανε υποδείξεις. Μου έλεγε ότι έπρεπε να περάσω από όλο αυτό για να μάθω» είπε.

«Νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλή μαμά και καλή δασκάλα, αλλά δεν έγινε τίποτα από τα δύο», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Ο Χρήστος Πολίτης πρέπει να έχει κατάθλιψη. Στεναχωρήθηκα με όσα είπε»

Επιπλέον, η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για την πρόσφατη συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη και όσα δήλωσε ο ίδιος για την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στη «Λάμψη».

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός σε όλους «Γιάγκος Δράκος» είχε προβεί σε αρκετά προκλητικές δηλώσεις, στις οποίες μίλησε για τη «Βίρνα». Όπως ανέφερε, η ηθοποιός, όχι μόνο έπαιρνε παραπάνω χρήματα από τον ίδιο, παρά το γεγονός ότι «εκείνος κρατούσε τη σημαία», αλλά διόρθωνε και τα κείμενά της, ενώ απαιτούσε να είναι μόνο το δικό της όνομα στους τίτλους.

Δίνοντας τη δική της εκδοχή στις προκλητικές δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη, η ηθοποιός ανέφερε: «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα, δεν τα ένιωθε γιατί αν τα ένιωθε, θα τα έβλεπα. Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης».

Και συνέχισε: «Αυτό πρέπει να είναι, γιατί έχει μείνει μόνος του πολλά χρόνια. Είναι δική του επιλογή. Κάποιο τέτοιο θέμα θα είναι, γιατί δεν μπορώ να σου πω ότι ζούσα αυτή την πραγματικότητα. Δεν τη ζούσα. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην τους ενοχλούν και να βγαίνουν μία στιγμή, που είναι έτσι το ψυχικό τους μέσα» πρόσθεσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Ο λόγος που δεν έπαιξε ποτέ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν έχω παίξει με την Αλίκη αλλά έχω κάνει πολύ παρέα μαζί της. Η καθεμιά είχε το δικό της θέατρο. Πολύ νωρίς έκανα τη δική μου επιχείρηση, το θέατρο Διονύσια, και παίζαμε κοντά κοντά. Αλλά βρισκόμασταν πάρα πολύ, γελάγαμε πάρα πολύ.

Με την Αλίκη -σε σχέση με την Καρέζη που δεν πρόλαβα να τη γνωρίσω έτσι- ζήσαμε πολλά γέλια, πολλά κλάματα, πολλές αγκαλιές και πολλά βραδινά φαγητά. Αγάπες, λύπες, χωρισμούς, παντρειές, τα πάντα.

Ήμουν πολύ τυχερός άνθρωπος γιατί όλοι αυτοί οι σούπερ σταρ τότε με βάλαν στην οικογένειά τους, με δεχτήκαν σαν ισότιμο μέλος. Αυτό ήταν τεράστια τιμή για εμένα. Καταλάβαν ότι ανήκα σε αυτή την οικογένεια. Και δεν είχαν άδικο. Όταν σε δεχτεί η οικογένειά σου, κάτι σημαίνει αυτό» είπε η γνωστή πρωταγωνίστρια, η οποία μίλησε και για τη σχέση της με την Τζένη Καρέζη, την Έλλη Λαμπέτη και τον Νίκο Κούρκουλο.

Η Τζένη Καρέζη ήταν «ευγενική και αφοσιωμένη στην οικογένειά της», «όνειρο ζωής» η γνωριμία της με την Έλλη Λαμπέτη, που την σημάδεψε και την άφησε με ένα τεράστιο κενό όταν η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, «παθιασμένος και συγκεντρωτικός στη δουλειά» ο Νίκος Κούρκουλος ήταν από τους ανθρώπους που επένδυσαν στο θέατρο τους καρπούς της επιτυχίας του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένη Καζάκου: «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με την Τζένη Καρέζη»

Her News

«MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο & την Στέλλα Γκαντώνα – Πρεμιέρα το Σάββατο 27 Αυγούστου

Her News

Λάκης Γαβαλάς: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα έντομο που πηγαίνει από λουλούδι σε λουλούδι»

HerNews ka