HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ρούλα Κορομηλά: Το μεγάλο comeback της στην τηλεόραση- Που και τι θα παρουσιάσει

Η Ρούλα Κορομηλά  επιστρέφει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες κάνοντας φυσικά αυτό που αγαπάει και ξέρει πολύ καλά…την παρουσίαση.

Με επίσημη ανακοίνωση το MEGA γνωστοποίησε ότι η Ρούλα Κορομηλά θα είναι η παρουσιάστρια στο «Σπίτι με το Mega» που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο από την εποχή της καραντίνας. 

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA:

Η Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα είναι η οικοδέσποινα στην αγαπημένη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA».

Με τη διαχρονική τηλεοπτική εμπειρία και την αίγλη της, η Ρούλα Κορομηλά θα προσδώσει το δικό της στίγμα στο «Σπίτι με το MEGA», την εκπομπή του MEGA που χτυπάει στην καρδιά της ελληνικής μουσικής και έγινε μοναδική συνήθεια των τηλεθεατών.

Το «Σπίτι με το MEGA» έρχεται τον Νοέμβριο στο MEGA με ξεχωριστά, special τηλεοπτικά events και πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Πρωτοχρονιά, η Ρούλα Κορομηλά είχε αναλάβει πάλι την παρουσίαση του «Σπίτι με το MEGA» σε ένα ξεχωριστό “επεισόδιο” με επίσημο καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο.

Ακόμη, μέσα από την σελίδα της εκπομπής στο Instagram πήραμε μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να δούμε στο ανανεωμένο πρόγραμμα του MEGA με καλεσμένη την Άννα Βίσση.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέλιος Κουδουνάρης: «Έπαιζα στις γειτονιές αλλά περίμενα να γυρίσω σπίτι να διαβάσω περιοδικά»

HerNewskl

Αυτοψία: Οι “άγριοι” της Κρήτης απόψε στις 00:30

HerNews ka

Τραϊάνα Ανανία για Γιώργο Κιμούλη: «Η Θεσσαλονίκη πρέπει να προσέχει τι στηρίζει»

Her News