HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κόνι Μεταξά: «Μετά τον γάμο έφυγα χωρίς τον Μάριο Καπότση. Δεν ήξερα ότι το ζευγάρι φεύγει μαζί»

Καλεσμένη στην εκπομπή “After Dark” βρέθηκε το βραδύ της Κυριακής η Κόνι Μεταξά, η οποία παραχώρησε στον Θέμη Γεωργαντά μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

Η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, όσα συνέβησαν στον πολυσυζητημένο της γάμο με τον Μάριο Καπότση στην Κρήτη το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο Μάριος Καπότσης οι δύο προτάσεις γάμου και το χαστούκι

Όπως ανέφερε η Κόνι Μεταξά: «Μου έκανε δύο προτάσεις γάμου ο Μάριος Καπότσης. Επειδή είναι παραδοσιακός μου έκανε πρόταση αρραβώνα. Πήρα δύο δαχτυλίδια, αυτό είναι το φανταστικό. Τη δεύτερη φορά αυτό που έγινε και είναι αστείο, είναι ότι τον χαστούκισα». «Ο λόγος είναι ότι ήταν μεγάλο το δαχτυλίδι. “Γιατί πήρες τόσο μεγάλο δαχτυλίδι;” του είπα, ότι ξοδεύτηκε» εξήγησε η τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

Κόνι Μεταξά: «Έφυγα μόνη μου μετά τον γάμο»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αποκάλυψε για όσα συνέβησαν αμέσως μετά το τέλος της τελετής: «Το αστείο ήταν πως με το που τελείωσε η τελετή στην εκκλησία εγώ έφυγα χωρίς τον Μάριο γιατί δεν ήξερα ότι πρέπει να φύγει η νύφη μαζί με τον γαμπρό. Πήρα το αμάξι και έφυγα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Επίσης ξέχασα να υπογράψω τα χαρτιά του γάμου. Κάποιος με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε έφυγες και ο Μάριος πού είναι; πρέπει να γυρίσεις πίσω. Γύρισα στην εκκλησία υπέγραψα τα χαρτιά και ούρλιαζα γιατί δεν ήξερα που είχε πάει», ανέφερε η Κόνι Μεταξά καλεσμένη στο After Dark.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη επιστρέφουν στον Alpha

Her News b

Θάνος Πετρέλης: «Τραγουδούσα και μου πετούσαν εσώρουχα – Η γυναίκα μου ήταν μπροστά»

Her News

Πάνος Καλίδης: «Αν δεν πάω στο Survivor, οι κόκκινοι θα πεινάσουν»

Her News