HerNews.gr
Διεθνή

Kris Jenner: Οι κόρες της ντύθηκαν σαν εκείνη για να την τιμήσουν στα 67α γενέθλιά της

Οι κόρες της Kris Jenner ντύθηκαν την αγαπημένη τους μαμά για τον εορτασμό των 67ων γενεθλίων της το βράδυ της Παρασκευής.

Η Kim Kardashian, η Khloé Kardashian, η Kourtney Kardashian και η Kylie Jenner εμφανίστηκαν σε πολλά βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media φορώντας μερικές από τις πιο εμβληματικές και πιο αγαπημένες τους εμφανίσεις της Kris Jenner.

Φαίνεται ότι η Kendall Jenner δεν ήταν παρούσα, πιθανότατα επειδή ήταν και το Σαββατοκύριακο των δικών της γενεθλίων επίσης.

Η Kim, είπε στα Instagram Stories της για να εξηγήσει το θέμα, ότι: «Εντάξει, είναι το δείπνο γενεθλίων της μαμάς μου και ήταν «Ντυθείτε ως η καλύτερη Kris σας».

Η οποία ήταν ντυμένη με ένα γαλαζοπράσινο φόρεμα με παγιέτες που είχε φορέσει στο παρελθόν η Kris για μια οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία.

Η Khloe, εν τω μεταξύ, δημοσίευσε ένα αξέχαστο στιγμιότυπο στο Instagram από την μητέρα της που είχε ένα πλατινέ ξανθό χτένισμα καθώς ήταν ξαπλωμένη σε έναν καναπέ και κρατούσε αδιάφορα ένα ποτήρι μαρτίνι.

Η Kourtney, από την πλευρά της, επέλεξε να ντυθεί ως ο χαρακτήρας της μαμάς της στο βίντεο «Thank You Next» της Ariana Grande.

Και τέλος, η Kylie Jenner επέλεξε ένα look της Kris από την δεκαετία του 80′ με ένα μαύρο φόρεμα από παγιέτες και κόκκινο κραγιόν.

Φυσικά το χαρακτηριστικό όλων των “μεταμφιέσεων” ήταν ή κοντοκουρεμένη περούκα που θύμιζε τα μαλλιά της Kris Jenner.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρομπέρτο Μπενίνι: Αφιέρωσε το «Χρυσό Λέοντα» στην γυναίκα του με την πιο συγκινητική ερωτική εξομολόγηση

Her News b

Kylie Jenner: Η αμφίεση της ως “νύφη του Φρανκενστάιν”

HerNewskl

Shakira: Όσα δήλωσε για το φημισμένο “βάζο μαρμελάδας” & την απάτη του Gerard Pique

HerNews ka