HerNews.gr
Διεθνή

Shakira: Όσα δήλωσε για το φημισμένο “βάζο μαρμελάδας” & την απάτη του Gerard Pique

Η Shakira ξεκαθάρισε μια φήμη για τον χωρισμό της από τον πρώην της, Gerard Pique.

Σε μια νέα συνέντευξη στους The Sunday Times , η τραγουδίστρια είχε μια απλή απάντηση όταν ρωτήθηκε εάν η υποτιθέμενη απάτη του πρώην συντρόφου της αποκαλύφθηκε από ένα βάζο μαρμελάδας.

«Δεν είναι αλήθεια», είπε στη συνέντευξη.

Η Shakira και ο Gerard Pique τερμάτισαν δημόσια το 11χρονο ειδύλλιό τους τον Ιούνιο του 2022. Έχουν δύο γιους, τον Milan, 11 ετών και Sasha, 9 ετών.Λίγο μετά το χωρισμό του ζευγαριού, ο πρώην ποδοσφαιριστής άρχισε να βγαίνει με την Clara Chia Marti.Ωστόσο, μόλις δύο μήνες πριν η Shakira και ο Pique χωρίσουν τους δρόμους τους, κυκλοφόρησε το τραγούδι και το βίντεο κλιπ για το “Te Felicito” με τον Rauw Alejandro.

Το μουσικό βίντεο, που δείχνει την τραγουδίστρια να κοιτάζει στο ψυγείο της, πυροδότησε εικασίες για το πώς η Κολομβιανή σούπερ σταρ μπορεί να έμαθε για τη σχέση του Gerard Pique με την Clara Chia Marti.

Αργότερα ανακρίθηκε για τη στιγμή που επισκέφτηκε την τηλεοπτική εκπομπή του Ηνωμένου Βασιλείου This Morning τον Μάιο του 2022. 

Το μουσικό βίντεο shakira te felicitoΣτη συνέντευξη, η οποία μεταφράστηκε από τα ισπανικά στα αγγλικά στο ShowNews Today , η Shakira φέρεται να είπε ότι έψαξε στο ψυγείο «για να βρει την αλήθεια», προσθέτοντας: «Είναι όταν πάω στο ψυγείο και βρίσκω το κεφάλι του Rauw Alejandro».

Η δημοσίευση αναφέρθηκε επίσης σε μια συνέντευξη στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή Socialite , η οποία ισχυριζόταν ότι η καλλιτέχνιδα ανακάλυψε την υποτιθέμενη απιστία του Pique αφού επέστρεψε στο σπίτι από ένα ταξίδι και παρατήρησε ότι έλειπε κάποια από τη μαρμελάδα της.

Για το ιστορικό, ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ούτε τα δύο παιδιά τους, έτρωγαν αυτή τη γεύση, κάτι που λέγεται ότι έκανε τη Shakira να πιστέψει ότι κάποιος άλλος ήταν στο σπίτι τους.

Αν και δεν ήταν εύκολο να εντοπιστεί η υποτιθέμενη συνέντευξη, οι θαυμαστές της Shakira κράτησαν ζωντανή τη θεωρία μέσω των social media με πολλά tweets που σχετίζονται με τη μαρμελάδα. 

Ωστόσο, στην πρόσφατη συνέντευξη της στους The Sunday Times , η Shakira ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε για τι μιλούσαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μίλησε για το πώς έδωσε προτεραιότητα στην αγάπη έναντι της καριέρας της. 

«Για πολύ καιρό έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή, για να είμαι δίπλα στον Gerard, ώστε να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο», είπε στους The Sunday Times . «Υπήρξαν πολλές θυσίες για την αγάπη».

Το τελευταίο της άλμπουμ, Las Mujeres Ya No Lloran (Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια) είναι εξ ολοκλήρου στα ισπανικά και πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή από τη Sony Latin. 

Θα αντιπροσωπεύει «τη μετατροπή του πόνου σε δημιουργικότητα, της απογοήτευσης σε παραγωγικότητα, του θυμού σε πάθος, της ευαλωτότητας σε ανθεκτικότητα», είπε η Shakira στους The Sunday Times.

«Υπήρχαν τόσα πολλά κομμάτια της ζωής μου που θρυμματίστηκαν μπροστά στα μάτια μου και έπρεπε να ξαναφτιάξω τον εαυτό μου με έναν τρόπο, μαζεύοντας τα κόκαλα από το πάτωμα και ενώνοντάς τα όλα μαζί», συνέχισε. «Και η κόλλα που το κράτησε όλα μαζί ήταν μουσική».

Shakira: Επιστρέφει δυναμικά με νέο άλμπουμ & μια υπόσχεση σε όλες τις γυναίκες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλτον Τζον: Συγκινημένος «αποχαιρετά» τους θαυμαστές του στην τελευταία συναυλία

HerNews ka

Prince: Το χαρακτηριστικό του πουκάμισο από το «Purple Rain» πωλείται σε δημοπρασία

HerNews ka

Zendaya: Δώρισε τεράστιο χρηματικό ποσό στο θέατρο που ξεκίνησε την καριέρα της

HerNews ka