HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Κακοσαίος: «Ένα βύσμα μπορεί να σε πάει στην πόρτα, αν ο κόσμος κρίνει ότι δεν είσαι καλός θα σε πετάξει έξω»

Ο Γιώργος Κακοσαίος ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 10/11 στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά.

Εκεί ο Γιώργος Κακοσαίος μίλησε φυσικά και για τον πατέρα του Γιάννη Πλούταρχο, και την μεγάλη του αγάπη για την μουσική που τον έκανε να παρατήσει το ποδόσφαιρο.

«Στα 17 με 18 ξεκίνησα να γράφω δικά μου τραγούδια. Έφτασα στο σημείο τον τελευταίο χρόνο στο ποδόσφαιρο να πηγαίνω επειδή το ήθελε η μάνα μου» είπε ο Γιώργος Κακοσαίος αναφορικά με το πως σταμάτησε το ποδόσφαιρό.

Και συνέχισε: «Στην αρχή πριν ξεκινήσω το είχα πολύ στο νου μου. Σκεφτόμουν πως μπορώ να το βγάλω από πάνω μου, οπότε αποφάσισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια, να μην δώσω πάτημα στον κόσμο να πει ότι “έχει πατέρα τον Πλούταρχο και του δίνει τα καλύτερα τραγούδια”, οπότε είπα θα γράφω τα δικά μου και αν αρέσουν στον κόσμο, αρέσει».

«Θα μιλήσω έξω από τα δόντια, αν δεν είχα πατέρα τον Γιάννη Πλούταρχο θα πήγαινα. Αλλά τα έφερε έτσι η ζωή να έχω πατέρα τον Γιάννη Πλούταρχο.

Ένα βύσμα μπορεί να σε πάει στην πόρτα, ενδεχομένως να σε βάλει και στην πόρτα αλλά από εκεί και πέρα είσαι μόνος σου, αν ο κόσμος κρίνει ότι δεν είσαι καλός θα σε πετάξει έξω»

Ο Γιώργος Κακοσαίος μίλησε και για την Νατάσσα Θεοδωρίδου που φέτος εμφανίζονται μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

«Την αγαπάω πάρα πολύ μου έχει φερθεί απίστευτα. Έλεγα τώρα που θα φύγω από τον πατέρα μου ποιος άλλος θα μου φερθεί όπως τον πατέρα μου. Κι όμως μου φέρθηκε σαν μάνα και την αγαπάω πάρα πολύ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν βλέπω την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, την έχω κάνει unfollow»

Her News

Ελένη Μενεγάκη σε Δανάη Μιχαλάκη: «Βλέπω το μάτι σου που γυαλίζει»

HerNews ka

Στάματινα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε για πόσα χρόνια “έκλεισε” ο Κώστας Φραγκολιάς στο “Happy Day”

HerNews ka