HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δικαστική διαμάχη Γιώργου Κιμούλη – Ζέτας Δούκα: Ο ηθοποιός ζητά με αγωγή του συνολικά 700.000 ευρώ

Ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα, Γιώργος Γεραρής μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την δικαστική διαμάχη του Γιώργου Κιμούλη και της Ζέτας Δούκα. Ο ηθοποιός ζητά με αγωγή του συνολικά 700.000 ευρώ.

Μαίνεται η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Γιώργου Κιμούλη και της Ζέτας Δούκα. Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2021 η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε δημοσίως τον Γιώργο Κιμούλη για κακοποιητική συμπεριφορά.

Ο κ. Γεραρής, δικηγόρος της Ζέτας Δούκας μίλησε για την υπόθεση.

«Όλη αυτή η διαμάχη ξεκίνησε μετά την αγωγή που έκανε ο κ. Κιμούλης την κ. Δούκα τον Φεβρουάριο, η οποία συζητήθηκε, για την ακρίβεια καταθέσαμε προτάσεις τον Ιούλιο. Η συζήτηση της αγωγής εκκρεμεί τυπικά με το νέο σύστημα δικονομίας που έχουμε, αλλά οι διάδικοι έχουν καταθέσει ό, τι ήταν να καταθέσουν», είπε αρχικά.

«Στην προσθήκη αυτής της διαφοράς είδαμε ότι ο κ. Κιμούλης είχε ασκήσει δύο μηνύσεις κατά της κ. Δούκα και κατά κάποιων μαρτύρων της αλλά και κατά κάποιων γιατρών που είχαν εκδώσει ιατρικές πιστοποιήσεις για κάποια ιατρικά θέματα. Ομολογώ ότι μας έκανε εντύπωση αυτό που είδαμε και ασκήσαμε εν συνεχεία αντίστοιχες μηνύσεις», προσέθεσε ο κ. Γεραρής.

«Ο κ. Κιμούλης ζητά από την κ. Δούκα 481.000 ευρώ και κάτι ψιλά. Από έκαστους τους κ. Νίκο Ψαρρά και κ. Χριστίνα Αλεξανιάν ζητά 355.000 ευρώ. Επομένως ζητά από όλους ζητά το ποσό των 700.000 ευρώ. Καταρχάς, έχουμε καταθέσει 5 μηνύσεις. Οι δύο είναι της κ. Δούκα για την μήνυση την  οποία της έκανε ο κ. Κιμούλης. Μία για την μήνυση ότι την θεωρεί ηθικό αυτουργό, ότι πίεσε και έπεισε τους μάρτυρες συνειδητά και με δόλο ν πουν ψέματα για να κερδίσει εκείνη το αστικό δικαστήριο. Και η άλλη μήνυση του κ. Κιμούλη λέει ότι 2 γιατροί πιέστηκαν επίσης από την κ. Δούκα για να πιστοποιήσουν ψευδώς πράγματα που δεν ισχύουν και να την βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο στο αστικό δικαστήριο»,

»Θα επικεντρωθώ στην δεύτερη μήνυση γιατί δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Οι δύο αυτοί γιατροί είναι γνωστοί και έγκριτοι ιατροί, με πλούσιο επιστημονικό έργο. Ξαφνικά αυτοί οι δύο γιατροί δίνουν μία επιβεβαίωση, στην οποία δεν αναφέρεται το όνομα του κ. Κιμούλη», τόνισε.

«Δεν υπάρχει πρόθεση από καμία πλευρά να τα βρούμε εξωδικαστικά», κατέληξε ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα.

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε επίσης στο «MEGA Καλημέρα», για την υπόθεση.

«Δεν έχω λάβει καμία μήνυση. Όταν μας καλέσουν για να λάβουμε γνώση, θα μελετήσουμε για να κάνουμε κόντρα μηνύσεις. Οι δικές τους μηνύσεις θα εκδικαστούν μετά από τις δικές μας τις πρωταρχικές», ανέφερε αρχικά.

Για την συνάντηση με τον διαμεσολαβητή σχετικά με την υπόθεση του κ. Κιμούλη με το ΣΕΗ ο κ. Καπερνάρος ξεκαθάρισε πως, «δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα, διότι αφορά στην αγωγή που έχει κάνει ο κ. Κιμούλης εναντίον του ΣΕΗ έτσι ώστε να ακυρωθεί η απόφασή τους να διαγράψουν τον ηθοποιό από το ΣΕΗ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: “Θυμάμαι ότι τους έλεγα σε όλους να μη με πλησιάζει κανείς, ότι ήμουν χάλια”

HerNewskl

Ελένη Καστάνη: «Έχω απαγορεύσει στη μητέρα μου να πεθάνει»

Her News

Τριαντάφυλλος για Νίκο Μουτσινά: «Το έχει παραχ…»

Her News