HerNews.gr
Social News

Ματίνα Νικολάου: «Ερωτεύτηκα παραπάνω τον Βασίλη Πορφυράκη, όταν μου μίλησε για όσα έχει ζήσει»

Η Ματίνα Νικολάου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη ζωή της, την καριέρα της, αλλά και τον αγαπημένο της, Βασίλη Πορφυράκη.

Η ηθοποιός μίλησε στο κανάλι της Νάνσυ Παραδεισανού στο YouTube και αρχικά, αναφέρθηκε στη «Βάνια», την περσόνα που υποδύεται στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

«Η Βάνια είναι η μισή μου ζωή τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι ένα μέρος μου και τη χαίρομαι πολύ. Είναι ένας χαρακτήρας που φτιάχτηκε μαζί με τον Νίκο. Πραγματικά, ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά. Μας πέτυχε κι είμαι πολύ χαρούμενη κι ευγνώμων», είπε αρχικά.

Ματίνα Νικολάου: «Ο Βασίλης ανέθρεψε τρία αδέλφια μόνος του»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Βασίλη Πορφυράκη. Όπως είπε: «Ο Βασίλης έχει τρία μικρότερα αδέλφια, τα οποία και τα μεγάλωσε εκείνος. Η μαμά του έφυγε σε πολύ νεαρή ηλικία. Ήταν 38 ετών, όταν έφυγε η μητέρα του οπότε εκείνος, με το που τελείωσε τον στρατό, είχε να αντιμετωπίσει την ανατροφή τριών παιδιών που ήταν ενός, τεσσάρων και εννέα χρονών. Μεγάλωσε μαζί με την γιαγιά του τα αδέλφια του, δούλεψε για τα αδέλφια του, τα κατάφερε και όσο να ‘ναι, όταν μου είπε τις δυσκολίες εκείνης της περιόδου, τον ερωτεύτηκα ακόμα παραπάνω».

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία της να συμμετάσχει σε μια τηλεοπτική σειρά. «Θα ήθελα πολύ να κάνω ένα σίριαλ, πάρα πολύ. Μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να μου προτείνουν κάτι τέτοιο, αλλά τώρα ξεκίνησαν να μου λένε διάφορα πράγματα για του χρόνου. Να δούμε βέβαια, τι θα γίνει και του χρόνου σχετικά με την τηλεόραση. Πολύ θα ήθελα να παίξω έναν ρόλο σε ένα σίριαλ», δήλωσε η Βάνια Νικολάου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί ο πρώην σύζυγός της – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά για τα κιλά της & αν “φλερτάρει” με την νευρική ανορεξία

Her News b

Kendall Jenner: Γιόρτασε το νέο έτος με sexy διάφανο φόρεμα και…. με τον πρώην της!

HerNews ka