HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ρούλα Ρέβη: «Ενηλικιώθηκα πολύ μικρή δε μπορώ να πω ότι έχω ζήσει την απόλυτη παιδική ηλικία»

Η Ρούλα Ρέβη βρέθηκε σήμερα Τρίτη 15/11 καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Εκεί η Ρούλα Ρέβη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια αλλά και για τους λόγους που την έκαναν να αφήσει το σχολείο.

«Είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου από μικρή. Δεν ήμουν μετέωρη στις αποφάσεις μου, πάντα ήμουν αποφασιστική. Ενηλικιώθηκα πολύ μικρή. Δε μπορώ να πω ότι έχω ζήσει την απόλυτη παιδική ηλικία. Όταν έχεις άλλα σοβαρότερα θέματα και στο σπίτι, και την καθημερινότητα με τους γονείς και όλα αυτά, το παιδικό φεύγει πολύ γρήγορα.

Τώρα που έχω παιδιά το καταλαβαίνω. Αν μπεις μέσα στα προβλήματα, πάει το άλλο κομμάτι, το αγνό. Ένα πρωί αποφάσισα να σταματήσω το σχολείο. Μέσα στο μυαλό μου γύριζε αυτό πάρα πολύ. Δεν ένιωθα καλά στο περιβάλλον του σχολείου καθόλου. Αυτό προέκυπτε από διάφορα πράγματα.

Δεν ήταν κάποιος δίπλα μου να το καταλάβει, να το προλάβει. Επειδή ήμουν καλή στο σχολείο πίστευαν ότι αυτό πάει μόνο του, ότι δεν ήταν ένα από τα προβλήματά που έχουμε. Δεν περίμενε κανένας ότι θα το κάνω» δήλωσε αρχικά η Ρούλα Ρέβη.

Ξυπνούσα το πρωί, πήγαινα στο σχολείο, το κοίταζα το χαιρέταγα και έφευγα. Δεν έκανα καμιά τρέλα ότι πήγαινα και διασκέδαζα ας πούμε. Ήμουν σκεπτική γιατί ήμουν 17, μια ηλικία ζόρικη που ψάχνεσαι. Γύρναγε εβδομάδες στο μυαλό μου. Κάθε μέρα ήμουν και πιο αρνητική. Πίστευα ότι θα πέρναγε δεν αλλά δεν μπορούσα άλλο.

Δεν είχα το κατάλληλο περιβάλλον ούτε στο σχολείο. Ήταν μια χρονιά κακή. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ μέχρι τότε. Ήταν μια κακή χρονιά, ήταν όλα τα οικογενειακά μαζί, ήταν το τέλος μιας σκληρής και άγριας εφηβείας… Είχα κάνει ήδη πολλές επαναστάσεις μέχρι τότε» εξομολογήθηκε η γνωστή φωτογράφος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ευαγγέλια Συριοπούλου για τον γιό της: «Αυτό το παιδί ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί»

HerNews ka

Έμιλυ Κολιανδρή: Ο έρωτας με τον Χρήστο Λούλη ήταν τα «Πέτρινα Χρόνια»

Her News b

Ραμόνα Βλαντή: «Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν μπορεί να κρίνει, γιατί είναι γεμάτη στις πλαστικές»

Her News b