HerNews.gr
Διασκέδαση

Οdemisio: Το στέκι των Δυτικών Προαστίων με άρωμα από τη Μικρά Ασία θα σε μαγέψει

H Δυτική Αττική μαγεύεται απο το μαγαζί που προσφέρει σε όλους τους λάτρεις του brunch και του cafe τις καλύτερες επιλογές! Ο λόγος για το Οdemisio, που χωρίς υπερβολή θα σε ενθουσιάσει…

Η ιστορία του είναι ανάμεσα στους λόγους που κάνουν τον συγκεκριμένο χώρο εστίασης ξεχωριστό. Αναφερόμαστε στο γεγονός πως έχει τη μοναδική ικανότητα να ταξιδέψει τους θαμώνες τους στην κοσμοπολίτικη Μικρά Ασία. 

Οdemisio

Το Οdemisio έρχεται να αναβαθμίσει την περιοχή της Ελευσίνας.

Στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 59 μπορείτε να βρείτε αυτό το υπέροχο μαγαζί. Εκεί βρίσκεται από το 1924. Εκείνη την εποχή ο Μικρασιάτης κύριος Συμεών από το Οδεμήσιο δημιούργησε έναν χώρο συνάντησης και διασκέδασης για ολόκληρη την περιοχή. 

Λειτούργησε για τρεις ολόκληρες γενιές μέχρι που έκλεισε. Από τον Συμεών πέρασε στον γιο του Χρήστο και τη γυναίκα του Ελένη. Τα παραδοσιακά γλυκά του βρισκόντουσαν ανάμεσα στους λόγους που έχει γίνει τόσο αγαπητό. Μεταξύ άλλων ο μπακλαβάς και το κανταΐφι σε κάνουν να θέλεις να το επισκεφθείς ξανά και ξανά.

Παραμένοντας σταθερό στις αξίες του παραδοσιακού, στόχους του είναι να κρατήσει τους κατοίκους των Δυτικών Προαστίων ακόμη κοντά. 

Ποιος είναι ο λόγος που εμείς το λατρέψαμε; O γευστικός καφές τους, ο καφές Area 51. Στο μενού του συμπεριλαμβάνονται ποικιλίες καφέ από όλο τον κόσμο με χαρμάνια που αφήνουν την πιο ιδιαίτερη γεύση. 

Πλέον δεν είναι καφενείο, αλλά μαγαζί για brunch και cafe.  Ωστόσο εξακολουθεί να διατηρεί τον παραδοσιακό του χαρακτήρα. 

Όσο δύσκολη και να φαντάζει η καθημερινότητα, το Odemisio έχει γίνει πλέον το απόλυτο στέκι.

Ο χώρος που μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή το brunch σας με τους δικούς σας. Να αισθανθείτε άνεση, ξεγνοιασιά και κυρίως μια έντονη αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας. 

Μπορεί το Odemisio να άλλαξε, αλλά η ταυτότητα του παραμένει ίδια, αυτή που ήδη γνωρίζαμε.

Odemisio, Ελευθερίου Βενιζέλου 59 Ελευσίνα

Instagram

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέλισσες: Όλα όσα έγιναν στην λαμπερή βραδιά απονομής των χρυσών και πλατινένιων επιτυχιών τους

HerNews ka

Ο Πάνος Κιάμος μπαίνει δυναμικά στο 2022: «Να Τραγουδώ Πως Σ’Αγαπαω»

Her News

Πάνος Κιάμος: Στέκεται δίπλα στους πυρόπληκτους

Her News