HerNews.gr
Διασκέδαση

Μέλισσες: Όλα όσα έγιναν στην λαμπερή βραδιά απονομής των χρυσών και πλατινένιων επιτυχιών τους

Μια άκρως λαμπερή βραδιά διοργάνωσε η Panik Entertaintment Group για την απονομή των χρυσών και πλατινένιων επιτυχιών του απόλυτου συγκροτήματος στην Ελλάδα που δεν είναι άλλο από τις Μέλισσες.

Η απονομή έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου στο Έναστρον  όπου και εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι Μέλισσες μαζί με την Δέσποινα Βανδή, η οποία βρέθηκε επίσης εκεί και τους τίμησε με την παρουσία της.

Την παρουσίαση είχε αναλάβει η Δανάη Μπάρκα που διατηρεί πολύ στενές φιλικές σχέσεις με τις Μέλισσες και ήταν εξίσου λαμπερή με ένα αστραφτερό μοβ φόρεμα από παγιέτες.

Στην σκηνή, μαζί με την Δανάη Μπάρκα ανέβηκε και ο CEO της Panik Entertaintment Group, Γιώργος Αρσενάκος ο οποίος μίλησε για το πως είναι η συνεργασία του με τις Μέλισσες και φυσικά έκανε και την απονομή.

«Η συνεργασία μας ξεκίνησε το 2014. Όταν ξεκινήσαμε την συνεργασία οι Μέλισσες ήταν ήδη ένα επιτυχημένο συγκρότημα οπότε το άγχος μας ήταν μεγάλο. Πως μπορούμε να ξεπεράσουμε την επιτυχία που έχουν κάνει;

Ευτυχώς τα καταφέραμε και 8 χρόνια μετά μπορούμε να πούμε ότι οι Μέλισσες είναι το πιο επιτυχημένο συγκρότημα των τελευταίων 20 χρόνων» δήλωσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Αμέσως μετά ανέβηκαν στην σκηνή οι Μέλισσες όπου ευχαρίστησαν με την σειρά τους τον κόσμο και τους συνεργάτες τους με μεγάλη συγκίνηση και ακολούθησε η απονομή.

Μερικές από τις επιτυχίες του συγκροτήματος που έγιναν πλατινένιες είναι τα κομμάτια : «Μισή καρδία», «Το κύμμα», «Είμαι αλλού» και το «Γιατί».

Ο Χρήστος Μάστορας την στιγμή της απονομής με το δικό του ξεχωριστό χιούμορ είπε : «Ειλικρινά είναι η πρώτη μας απονομή, είναι άλλη φάση, αισθάνομαι λίγο Δέσποινα Βανδή που έχει ζήσει χρυσές εποχές».

Οι χρυσές επιτυχίες των Μελισσών ήταν τα κομμάτια «Για μένα βράδιασε», «Σαΐτες» και «Όλα τελειώσαν».

Η απονομή περιλάμβανε και σόλο επιτυχίες του Χρήστου Μάστορα που έγιναν πλατινένιες. Το «Δεν έχω ιδέα», «Αν» και το χρυσό «Ένα λεπτό».

Τέλος ακολούθησαν οι βραβεύσεις των συνθετών και στιχουργών που κρύβονται πίσω από τις επιτυχίες των κομματιών του συγκροτήματος. DJ Kas  και OG για το τραγούδι «Victoria», Ζώζη Φράγκου για το «Victoria» και το «Κύμμα» και φυσικά τον Stan για το κομμάτι «Μισή καρδιά».

Η βραδιά δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς να τραγουδήσουν οι Μέλισσες όλες αυτές τις επιτυχίες που βραβεύτηκαν και αγαπήθηκαν τόσο από τον κόσμο που βρισκόταν εκεί και πραγματικά τους απόλαυσε.

Ο Χρήστος Μάστορας ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες του συγκροτήματος και μας χάρισε μια μικρή γεύση από τις βραδιές τους στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον. 

Μάλιστα κατέβηκε από την σκηνή και έκανε μια “βόλτα” στους φίλους και στους γονείς του που βρίσκονταν εκεί μαζί με την αδερφή του Αμαλία.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Σάλτη – «Παράλληλη Αγάπη»: To music video μόλις κυκλοφόρησε!

HerNews ka

Ήβη Αδάμου – «Είπες»: Κυκλοφόρησε το super viral single της

HerNews ka

Άννα Βίσση – «Είναι Αστείο» Νέο Τραγούδι & Visualizer

HerNews ka