HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Οι ταινίες του Netflix που θα σε βάλουν σε Christmas mood

Η εορταστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει κι εμείς ψάχνουμε όλο και περισσότερους τρόπους να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Σύμμαχός μας φυσικά είναι το αγαπημένο Netflix. Με ένα ζεστό ρόφημα, το αγαπημένο μας σνακ και μία από τις παρακάτω ταινίες, σίγουρα θα μπούμε σε Christmas mood!

1. Falling for Christmas

H no. 1 χριστουγεννιάτικη ταινία αυτή τη στιγμή στο Netflix ξεκίνησε με πολύ υψηλές προσδοκίες, όμως έχει διχάσει το κοινό. Παρ΄όλα αυτά, λίγο η επιστροφή της Λίντσεϊ Λόχαν, λίγο το άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό, αξίζει να της δώσουμε μία ευκαιρία!

Υπόθεση:  Όταν παθαίνει αμνησία λόγω ενός ατυχήματος στο σκι τα Χριστούγεννα, η πρόσφατα αρραβωνιασμένη, κακομαθημένη κληρονόμος ξενοδοχείου δέχεται τη φροντίδα ενός όμορφου, εργατικού ιδιοκτήτη ξενώνα και άτυχου χήρου και της πανέξυπνης κόρης του.

2. Ραντεβού στις Γιορτές – Holidate

Υπόθεση: Η Sloane (Emma Roberts) και ο Jackson (Luke Bracey), βρίσκονται μαζί σε ένα εμπορικό κέντρο. Συζητώντας, συμφωνούν ότι κάθε χρόνο στις γιορτές δέχονται τεράστια πίεση από τις οικογένειες τους, γιατί πάντα εμφανίζονται στα εορταστικά τραπέζια χωρίς συνοδούς. Έτσι οι δυο τους αποφασίζουν να δώσουν ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση.

Μη έχοντας ερωτικό ενδιαφέρον μεταξύ τους, συμφωνούν να εμφανίζονται μαζί στα οικογενειακά τραπέζια, να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον έχοντας μια πλατωνική σχέση. Έτσι γίνονται το Holidate ο ένας του άλλου. Θα είναι μαζί χωρίς υποχρεώσεις και υποσχέσεις. Στην πορεία αρχίζουν να δημιουργούνται περισσότερα συναισθήματα μεταξύ τους, καθώς έχουν μοιραστεί όλα όσα τους καταπίεζαν.

3. Χριστούγεννα στην Άγρια Φύση

Υπόθεση: Όταν την παρατάει ο άντρας της αποφασίζει να περάσει τα Χριστούγεννα εκεί όπου θα έκαναν το 2ο γαμήλιο ταξίδι τους: στην Ζάμπια. Εκεί θα αναζητήσει μία νέα αρχή, αλλά ίσως βρει και κάτι παραπάνω, όπως έναν νέο έρωτα

4. Ένα κάστρο για τα Χριστούγεννα

Υπόθεση:  Για να ξεφύγει από ένα σκάνδαλο, μια συγγραφέας μπεστ σέλερ ταξιδεύει στη Σκωτία, όπου ερωτεύεται ένα κάστρο — και συγκρούεται με τον στριμμένο δούκα ιδιοκτήτη του.

Πρωταγωνιστεί η αγαπημένη μας Μπρουκ Σίλντς.

5. Τα ασημί πατίνια

Tο ρωσικό Silver Skates μας ταξιδεύει στο St. Petersburg με μια παραμυθένια περιπέτεια: Στα παγωμένα ποτάμια και κανάλια της Αγίας Πετρούπολης, ένας κλέφτης με πατίνια κλέβει την καρδιά της κόρης ενός αριστοκράτη. Όμως, κάποιες δυνάμεις τους θέλουν μακριά.

Νεότερα Άρθρα

Αντετοκούνμπο – Rise: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας

HerNewskl

Amy Winehouse: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της αυτοβιογραφικής της ταινίας «Back To Black»

HerNews ka

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τραγουδά με τον 9χρονο Στέλιο Κερασίδη στο πιάνο

Her News