HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τραγουδά με τον 9χρονο Στέλιο Κερασίδη στο πιάνο

Μια απρόσμενη συνάντηση έλαβε χώρα στο σπίτι του πιανίστα και συνθέτη Στέλιου Κερασίδη καθώς τον επισκέφθηκε ο αγαπημένος του τραγουδοποιός Φίλιππος Πλιάτσικας! Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τραγούδησε με τον 9χρονο Στέλιο Κερασίδη στο πιάνο.

Οι δυο μουσικοί με τη συγκίνηση έκδηλη στα πρόσωπα τους έβγαλαν ένα βίντεο -το οποίο ήδη έχει γίνει viral στα social media- όπου ο Στέλιος παίζει στο πιάνο μια μεταγραφή του ίδιου στο αγαπημένο κομμάτι των Πυξ Λαξ «Όλο μ’ αφήνεις να σ’αφήσω». 

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια που έγραψε ο Φίλιππος Πλιατσικας στην επίσημη σελίδα του στο facebook

«Με κάλεσε ο πολύ αγαπημένος μικρός μου φιλος αλλά μεγάλος μουσικος Στέλιος Κερασίδης, να ακούσω και να παίξουμε μαζί μια διασκευή που είχε κάνει σ ένα τραγούδι μου. Μόνο συγκίνηση και θαυμασμός για το ταλέντο,την εκφραστικότητα,την σπάνια μουσικότητα και την αντίληψη αυτού του παιδιού ! Αν κλείσεις τα μάτια δεν το πιστεύεις ότι παίζει ένας τόσο νέος άνθρωπος με τόσο ουσιαστικό τρόπο»

Ο Στέλιος Κερασίδης ο 9χρονος ταλαντούχος Έλληνας πιανίστας και συνθέτης που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς σαν ο “Έλληνας Μότσαρτ”.

Πριν λίγο καιρό,ο Στέλιος Κερασίδης κατάφερε να κάνει πραγματικότητα ένα μεγάλο όνειρο ακόμα και για μουσικούς πολύ μεγαλύτερους από τον ίδιο… Να δώσει συναυλία στο Ηρώδειο μαζί με τη σπουδαία ορχήστρα Tchaikovsky της Μόσχας, υπό την διεύθυνση του Vladimir Fedoseyev!

Ο Στέλιος Κερασίδης, το υπερταλαντούχα αυτό παιδί, έγινε ο νεότερος σολίστ στην ιστορία του Ηρωδείου, προσθέτοντας το ήδη μακρύ βιογραφικό του ένα ακομα επίτευγμα.

Στην αποκλειστική συνέντευξη του Στέλιου Κερασίδη  στο HerNews, ο μικρός πιανίστας, μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί για το πως αισθάνεται όταν ανεβαίνει στη σκηνή, ο Στέλιος Κερασίδης είχε πει:

«Πάντα νιώθω λιγάκι άγχος πριν να βγω στη σκηνή αλλά τελικά όταν πατήσω τη πρώτη νότα εξαφανίζεται.
Νομίζω ότι μπροστά στο κόσμο παίζω πιο συγκεντρωμένα και με μεγαλύτερο πάθος. Σε όλες αυτές τις αίθουσες, όπως επίσης και στα αρχαία μας θέατρα νιώθω ένα δέος όταν ανεβαίνω στη σκηνή.» ήταν τα λόγια του Στέλιου Κερασίδη.

Νεότερα Άρθρα

«Wednseday»: Η δεύτερη σεζόν είναι καθ’οδόν – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

HerNews ka

Τάσος Νούσιας στο HerNews: “Η πρεμιέρα ήταν σχεδόν sold out”

Her News b

Σελίν Ντιόν: Θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

HerNews ka