HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Maestro: Η συγκλονιστική σκηνή με τον Γιάννη Τσορτέκη – Έμεινε πάνω από 40 λεπτά κάτω από το νερό

Το «Maestro» και ο Χριστόφορος Παπακαλίατης δεν σταματά να εκπλήσσει το τηλεοπτικό κοινό σε κάθε επεισόδιο και να παίρνει τα πρωτεία στην τηλεθέαση.

Αποδεικνύει κάθε φορά ότι δεν επιλέχθηκε τυχαία για το Netflix όπου θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου του 2022 για Ελλάδα και Κύπρο και έπειτα σε όλο τον κόσμο στις αρχές του νέου έτους.

O Χριστόφορος Παπακαλίατης έδωσε μια μικρή γεύση στους λάτρεις του «Maestro» μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram όπου αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε η σκηνή, στην οποία το πτώμα του «Χαράλαμπου», τον οποίο ενσαρκώνει ο Γιάννης Τσορτέκης, πετιέται στη θάλασσα.

«Γυρίσματα με κρύο..Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτεκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο εώς ότου γυριστεί η σκηνή. Παράλληλα στο σχολείο με την @mikis_theodorakis_symph_orch να γυρίζουμε μια από τις πιο κρύες αλλά και πιο αγαπημένες μου στιγμές της σειράς» είναι η λεζάντα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο εν λόγω βίντεο.

Ο ρόλος του «Χαράλαμπου» που υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης:

Ο Γιάννης Τσορτέκης υποδύεται τον Χαράλαμπο, σύζυγο της Μαρίας και πατέρα του Σπύρου. Είναι απαίδευτος και πολύ σκληρός. Όταν πίνει γίνεται βίαιος και κακοποιητικός με τη γυναίκα του και τον γιο του.

Ο Χαράλαμπος είναι το είδος ανθρώπου που μπορεί να φτάσει στα άκρα καθώς πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος επιβολής είναι η βία. Δεν του αρέσει η μουσική και δεν θέλει ο γιος του και η γυναίκα του να έχουν καμία σχέση με το φεστιβάλ και τον Ορέστη.

Δείτε το trailer

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Βουλγαράκη: “Στάζει μέλι” για τον Φώτη Ιωαννίδη – «Είμαι πολύ περήφανη»

HerNews ka

Kim Kardashian: Καταρρέει στο trailer της 3ης σεζόν του reality

HerNews ka

Victor Vernicos: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Eurovision – «Στενοχωρήθηκα, δεν ήταν η στιγμή μου»

Her News b